Лион довео бразилског сјајног бека-асистента!

Фернандо Марсал је прошле сезоне са седам асистенција у дресу Генгана био најбољи "додавач" међу дефанзивцима у Лиги 1.  Лион довео бразилског бека који асистира као компјутер.

Фудбал 16.06.2017 | 15:15
Лион довео бразилског сјајног бека-асистента!
Захуктава се полако, али сигурно и прелазни рок у Олимпику из Лиона, а стигло је и прво појачање. У питању је бразилски леви бек Фернандо Марсал, а француски клуб је платио Бенфици обештећење од 4.500.000 евра.

Марсал је у четвртак увече са Лионом потписао уговор на четири године.

Занимљиво овај момак је претходне две године био под уговором са лисабонским Орловима, а није одиграо ниједну званичну утакмицу за Бенфику која га је 2015. довела као слободног играча. 

Уместо тога прву сезону је провео на позајмици у турском Гацијантепу, а другу у француском Генгану. Очигледно да су га баш ту и подробније скаутирали људи из Лиона, а како и не би кад је прошле сезоне уписао седам асистенција у Лиги 1.

Иначе, овај 28-годишњи фудбалер је прве кораке направио у Гремију из Порто Алегре. Већ са 20 година дошао је у Европу, тачније у Португалију где је прво заиграо за нижелигаша Торенсе, а онда из Насионал са Мадеире. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар