Lion doveo brazilskog sjajnog beka-asistenta!

Fernando Marsal je prošle sezone sa sedam asistencija u dresu Gengana bio najbolji "dodavač" među defanzivcima u Ligi 1.  Lion doveo brazilskog beka koji asistira kao kompjuter.

Fudbal 16.06.2017 | 15:15
Lion doveo brazilskog sjajnog beka-asistenta!
Zahuktava se polako, ali sigurno i prelazni rok u Olimpiku iz Liona, a stiglo je i prvo pojačanje. U pitanju je brazilski levi bek Fernando Marsal, a francuski klub je platio Benfici obeštećenje od 4.500.000 evra.

Marsal je u četvrtak uveče sa Lionom potpisao ugovor na četiri godine.

Zanimljivo ovaj momak je prethodne dve godine bio pod ugovorom sa lisabonskim Orlovima, a nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu za Benfiku koja ga je 2015. dovela kao slobodnog igrača. 

Umesto toga prvu sezonu je proveo na pozajmici u turskom Gacijantepu, a drugu u francuskom Genganu. Očigledno da su ga baš tu i podrobnije skautirali ljudi iz Liona, a kako i ne bi kad je prošle sezone upisao sedam asistencija u Ligi 1.

Inače, ovaj 28-godišnji fudbaler je prve korake napravio u Gremiju iz Porto Alegre. Već sa 20 godina došao je u Evropu, tačnije u Portugaliju gde je prvo zaigrao za niželigaša Torense, a onda iz Nasional sa Madeire. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar