Обрт у Партизану, Митровић је тај штопер!

Црно-бели се определили за реалнију опцију.

Фудбал 16.06.2017 | 10:15
Обрт у Партизану, Митровић је тај штопер!
Вагали су у Партизану између две опције за штоперску позицију и на крају изабрали лакшу и реалнију мету. Уместо Марка Симића из Ростова, кренули су у операцију довођења Милана Митровића из Мерсина.

Црногорски репрезентативац Симић је био жеља, али се коцкице нису поклопиле. Он има уговор са Ростовом уз опцију да до 20. јуна руски клуб активира клаузулу о још једној години. Што би значило и плаћање обештећења које не би било мало. Осим Партизана има још неке понуде ван Русије, а ни плата му није мала за услове у српском фудбалу.

Митровић је од почетка важио као могућа опција и сада су преговори интензивирани. Некадашњи штопер Рада је прошло лето био на корак од преласка у Црвену звезду као решење за штоперску позицију. Али Турци му нису дозвоилили да оде као слободан играч. Сада је ситуација другачија. Мерсин је испао у трећу лигу, уговор му истиче и Партизан неће морати да плаћа обештећење за њега. Остаје да се са играчем и његовим менаџером договоре детаљи око уговора.

Иако је нови тренер Мирослав Ђукић између редове поручио да Партизан неће ући у паничну потрагу за заменом Николе Миленковића и да рачуна на Лазара Ћирковића, јасно је да је Партизану неопходно појачање у срцу одрбане. Митровић је очлигледно тај играч, па у наредним данима треба очекивати финализацију посла и долазак 28-годишњег штопера у Хумску. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар