Obrt u Partizanu, Mitrović je taj štoper!

Crno-beli se opredelili za realniju opciju.

Fudbal 16.06.2017 | 10:15
Obrt u Partizanu, Mitrović je taj štoper!
Vagali su u Partizanu između dve opcije za štopersku poziciju i na kraju izabrali lakšu i realniju metu. Umesto Marka Simića iz Rostova, krenuli su u operaciju dovođenja Milana Mitrovića iz Mersina.

Crnogorski reprezentativac Simić je bio želja, ali se kockice nisu poklopile. On ima ugovor sa Rostovom uz opciju da do 20. juna ruski klub aktivira klauzulu o još jednoj godini. Što bi značilo i plaćanje obeštećenja koje ne bi bilo malo. Osim Partizana ima još neke ponude van Rusije, a ni plata mu nije mala za uslove u srpskom fudbalu.

Mitrović je od početka važio kao moguća opcija i sada su pregovori intenzivirani. Nekadašnji štoper Rada je prošlo leto bio na korak od prelaska u Crvenu zvezdu kao rešenje za štopersku poziciju. Ali Turci mu nisu dozvoilili da ode kao slobodan igrač. Sada je situacija drugačija. Mersin je ispao u treću ligu, ugovor mu ističe i Partizan neće morati da plaća obeštećenje za njega. Ostaje da se sa igračem i njegovim menadžerom dogovore detalji oko ugovora.

Iako je novi trener Miroslav Đukić između redove poručio da Partizan neće ući u paničnu potragu za zamenom Nikole Milenkovića i da računa na Lazara Ćirkovića, jasno je da je Partizanu neophodno pojačanje u srcu odrbane. Mitrović je očligledno taj igrač, pa u narednim danima treba očekivati finalizaciju posla i dolazak 28-godišnjeg štopera u Humsku. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar