Жижовић "прозвао" играче бијељинског Радника

Фудбалери Радника у четвртак су почели припреме за сезону 2017/18 у Премијер лиги Босне и Херцеговине.

Фудбал 15.06.2017 | 21:15
Жижовић "прозвао" играче бијељинског Радника
На прозивци тренера Младена Жижовића се појавило 25 фудбалера, међу којима нема Едина Адемовића и Немање Златковића, са којима није продужена сарадња, а једино ново име засад је Славиша Радовић, који је овог љета потписао трогодишњи уговор са семберским клубом.

Како је пренио клупски сајт, први дио припрема биће одрађен на Градском стадиону у Бијељини, а почетком јула бијељински тим се сели на Купрес гдје ће боравити 10 дана, одрадити најважнији дио припрема и што је најважније – одиграти неколико пријатељских утакмица.

"Највеће појачање биће да сачувамо постојећи играчки кадар, тако да у једном дуготрајном процесу напредујемо из сезоне у сезону. Такође, волио бих да буде што мање повријеђених играча", рекао је тренер Радника.

Засад нису познати ривали Радника на припремама на Купресу.

"На Купресу ћемо одиграти двије-три пријатељске утакмице. Враћамо се у Бијељину 11, евентуално 12. јула, гдје ћемо 15. одиграти још једну пријатељску утакмицу, која ће уједно бити и генерална проба. У потрази смо за што бољим и што адекватнијим противником", додао је Жижовић.

Иако прелазни рок траје до краја августа, основни циљ је да се што раније заврши са довођењем појачања, а сигурно је само да неће бити великих и скупих јер је циљ да се превасходно ради са постојећим кадром. У тим се вратио Јово Којић, који је прољеће провео на позајмици у Олимпику из Сарајева, као и повријеђени Душан Мартиновић.

Александар Косорић није се појавио на прозивци, пошто се налази у потрази за иностраним ангажманом, али ако не успије, реалне су шансе да остане у Раднику и наредне сезоне.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар