Žižović "prozvao" igrače bijeljinskog Radnika

Fudbaleri Radnika u četvrtak su počeli pripreme za sezonu 2017/18 u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Fudbal 15.06.2017 | 21:15
Žižović "prozvao" igrače bijeljinskog Radnika
Na prozivci trenera Mladena Žižovića se pojavilo 25 fudbalera, među kojima nema Edina Ademovića i Nemanje Zlatkovića, sa kojima nije produžena saradnja, a jedino novo ime zasad je Slaviša Radović, koji je ovog ljeta potpisao trogodišnji ugovor sa semberskim klubom.

Kako je prenio klupski sajt, prvi dio priprema biće odrađen na Gradskom stadionu u Bijeljini, a početkom jula bijeljinski tim se seli na Kupres gdje će boraviti 10 dana, odraditi najvažniji dio priprema i što je najvažnije – odigrati nekoliko prijateljskih utakmica.

"Najveće pojačanje biće da sačuvamo postojeći igrački kadar, tako da u jednom dugotrajnom procesu napredujemo iz sezone u sezonu. Takođe, volio bih da bude što manje povrijeđenih igrača", rekao je trener Radnika.

Zasad nisu poznati rivali Radnika na pripremama na Kupresu.

"Na Kupresu ćemo odigrati dvije-tri prijateljske utakmice. Vraćamo se u Bijeljinu 11, eventualno 12. jula, gdje ćemo 15. odigrati još jednu prijateljsku utakmicu, koja će ujedno biti i generalna proba. U potrazi smo za što boljim i što adekvatnijim protivnikom", dodao je Žižović.

Iako prelazni rok traje do kraja avgusta, osnovni cilj je da se što ranije završi sa dovođenjem pojačanja, a sigurno je samo da neće biti velikih i skupih jer je cilj da se prevashodno radi sa postojećim kadrom. U tim se vratio Jovo Kojić, koji je proljeće proveo na pozajmici u Olimpiku iz Sarajeva, kao i povrijeđeni Dušan Martinović.

Aleksandar Kosorić nije se pojavio na prozivci, pošto se nalazi u potrazi za inostranim angažmanom, ali ako ne uspije, realne su šanse da ostane u Radniku i naredne sezone.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar