Све је пропало!

Пред Обамејаном три нове опције. . . ! Дортмунд остао без већ укалкулисаних 70. 000. 000 евра!

Фудбал 18.06.2017 | 10:00
Све је пропало!
Све је пропало - ништа од Обамејана у Пари Сен Жермену! Трансфер који је у једном моменту изгледао готово завршен, неће бити реализован. 

Како јавља немачки Билд, тачно је да је Пјер Емерик Обамејан са оцем и браћом боравио претходних дана у Француској, али на крају све се свело само на одмор. Лист наводи да више нема никакве дилеме и да нападач из Габона сигурно неће појачати ПСЖ овог лета. Према изворима овог таблоида одлуку да обустави "операцију Обамејан" донео је личноУнаи Емери, тренер Светаца, који је газдама предочио да му је потребан класичан центарфор. 

Подсетимо, последњих дана причало се и писало да су Дортмунд и Пари Сен Жермен постигли договор - што је вероватно било тачно - и да ће брзоноги крилни нападач прећи на Парк принчева за 70.000.000 евра обештећења, односно да ће примања у његовог новом клубу бити готово дуплирана, те да ће износити 14.000.000 на годишњем нивоу.Билд после пропалог посла разрађује могуће наредне сценарије. 

Један од њих је да ће се Дортмунд сада окренути кинеском тржишту и покушати да обнови контакте са Тајанђин Кважнаном, за кога тих 70.000.000 евра не би био никакав проблем, а играч би свакако могао да буде задовољан с платом од 40.000.000, колико се помињало да ће добити у случају селидбе у Кину. Остаје наравно питање да ли Обамејанжели да напусти Европу...

Други сценарио највише би обрадовао новог тренера Борусије Петера Боша и он подразумева останак на Вестфалену барем до зиме, док је трећи најмање вероватан, а ради се о поновоном уласку у трку Кинеза из Милана.   

У сваком случају, пред најбољим стрелцем Бундеслиге су крупне одлуке у наредном периоду...

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар