Никола Миленковић: Хвала ти, Партизане, вратићу се!

Опроштајна порука младог штопера Николе Миленковића који из Партизана иде у Фиорентину.

Фудбал 17.06.2017 | 22:30
Никола Миленковић: Хвала ти, Партизане, вратићу се!
Донео је Партизану 5,1 милион евра. Донео је Партизану трофеј у Купу Србије, одлучујућим голом у финалу против Црвене звезде. Значајно је учествовао у освајању титуле шампиона Србије.

Никола Миленковић, момак од тек 19 година, још један је млади фудбалски бисер који одлази из Партизана, из српског фудбала.

Реалност српских клубова (и не само српских) јесте да морају да продају најбоље, најталентованије да би како-тако пословали, опстајали. Миленковић је још један штопер који се прерано опрашта од црно-белог дреса, али ће остати вечно део Партизана.

Написао је опроштајну поруку на свом Инстаграм профилу:

"Био је ово најлепши и веома значајан период у мом животу. Желим да се захвалим играчима, тренерима и свима који раде на Телеоптику на сваком савету, подршци и било каквој помоћи коју сте ми пружили. Такође, желим да се захвалим најбољим навијачима на свету који су нам дали подршку када нам је то било најпотребније. Хвала вам што сте ми омогућили да прославим дуплу круну са вама и остварим свој сан. Хвала вам на овим незаборавним тренуцима".

Миленковић је наставио још емотивније, уз обећање да ће се једног дана вратити у Партизан:

"У овом клубу сам одрастао, овај клуб ми је помогао да остварим своје снове и поставио темељ у мојој каријери и због тога сам вам свима неизмерно захвалан. Жао ми је што више нећу играти за овај клуб, али сан ми је да се једног дана вратим и завршим каријеру овде где сам је и започео, то ћу и остварити".

Екипи је пожелео много успеха у будућности:

"Момци, вама желим много среће у следећој сезони, да наставите овако и поновите успехе из ове сезоне. Знате колико сте добри и колико сте јаки, верујте у себе и борите се. Још једном, срећно у предстојећој сезони!".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар