Nikola Milenković: Hvala ti, Partizane, vratiću se!

Oproštajna poruka mladog štopera Nikole Milenkovića koji iz Partizana ide u Fiorentinu.

Fudbal 17.06.2017 | 22:30
Nikola Milenković: Hvala ti, Partizane, vratiću se!
Doneo je Partizanu 5,1 milion evra. Doneo je Partizanu trofej u Kupu Srbije, odlučujućim golom u finalu protiv Crvene zvezde. Značajno je učestvovao u osvajanju titule šampiona Srbije.

Nikola Milenković, momak od tek 19 godina, još jedan je mladi fudbalski biser koji odlazi iz Partizana, iz srpskog fudbala.

Realnost srpskih klubova (i ne samo srpskih) jeste da moraju da prodaju najbolje, najtalentovanije da bi kako-tako poslovali, opstajali. Milenković je još jedan štoper koji se prerano oprašta od crno-belog dresa, ali će ostati večno deo Partizana.

Napisao je oproštajnu poruku na svom Instagram profilu:

"Bio je ovo najlepši i veoma značajan period u mom životu. Želim da se zahvalim igračima, trenerima i svima koji rade na Teleoptiku na svakom savetu, podršci i bilo kakvoj pomoći koju ste mi pružili. Takođe, želim da se zahvalim najboljim navijačima na svetu koji su nam dali podršku kada nam je to bilo najpotrebnije. Hvala vam što ste mi omogućili da proslavim duplu krunu sa vama i ostvarim svoj san. Hvala vam na ovim nezaboravnim trenucima".

Milenković je nastavio još emotivnije, uz obećanje da će se jednog dana vratiti u Partizan:

"U ovom klubu sam odrastao, ovaj klub mi je pomogao da ostvarim svoje snove i postavio temelj u mojoj karijeri i zbog toga sam vam svima neizmerno zahvalan. Žao mi je što više neću igrati za ovaj klub, ali san mi je da se jednog dana vratim i završim karijeru ovde gde sam je i započeo, to ću i ostvariti".

Ekipi je poželeo mnogo uspeha u budućnosti:

"Momci, vama želim mnogo sreće u sledećoj sezoni, da nastavite ovako i ponovite uspehe iz ove sezone. Znate koliko ste dobri i koliko ste jaki, verujte u sebe i borite se. Još jednom, srećno u predstojećoj sezoni!".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar