Стојковић: У Звезди сам због неостварене жеље!

Повратник у редове Црвене звезде Филип Стојковић каже да му је шампионска титула неостварена жеља и да је то један од главних разлога за повратак у Звезду.

Фудбал 15.06.2017 | 16:45
Стојковић: У Звезди сам због неостварене жеље!
"Пресрећан сам због повратка у клуб где сам провео детињство, освајао трофеје, верујем да ћемо то да наставимо и у првом тиму. Зато сам се и ватио јер ми је то неоставарена жеља", рекао је Стојковић на званичној промоцији на стадиону Рајко Митић. а.

Он је изразио задовољство што ће поново сарађивати са тренером Владаном Милојевићем са којим је у Звезди освојио омладинску титулу, а потом Куп са Чукаричким.

"Надам се да ћемо ове године освојити дуплу круну. Сви се сећају моје изјаве после освојеног Купа против Партизана (посветио трофеј навијачима Звезде, прим.аут) и надам се новом слављу", поручио је доскорашњи играч Минхена 1860 и репрезентативац Црне Горе.

Спортски директор црвено-белих Митар Мркела пожелео је добродошлицу Стојковићу у клуб који је његова друга кућа.

"Филип је наше дете, прошао је све категорије, нажалост прошли пут је одиграо само једну утакмицу. Верујем да ће овај пут остварити снове"

Мркела је додао да је Бразилац Рикардињо допутовао у Београд, али да због проблема са температуром није могао да одради све тестове.

"Верујем да ће све бити решено за дан-два. Уједно, радимо на доласку штопера, али нећемо журити и потписивати уговор са половичним решењима", закључио је Мркела.

Стојковић је друго појачање црвено-белих, после универзалца крушевачког Напретка Марка Гобељића.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар