Stojković: U Zvezdi sam zbog neostvarene želje!

Povratnik u redove Crvene zvezde Filip Stojković kaže da mu je šampionska titula neostvarena želja i da je to jedan od glavnih razloga za povratak u Zvezdu.

Fudbal 15.06.2017 | 16:45
Stojković: U Zvezdi sam zbog neostvarene želje!
"Presrećan sam zbog povratka u klub gde sam proveo detinjstvo, osvajao trofeje, verujem da ćemo to da nastavimo i u prvom timu. Zato sam se i vatio jer mi je to neostavarena želja", rekao je Stojković na zvaničnoj promociji na stadionu Rajko Mitić. a.

On je izrazio zadovoljstvo što će ponovo sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem sa kojim je u Zvezdi osvojio omladinsku titulu, a potom Kup sa Čukaričkim.

"Nadam se da ćemo ove godine osvojiti duplu krunu. Svi se sećaju moje izjave posle osvojenog Kupa protiv Partizana (posvetio trofej navijačima Zvezde, prim.aut) i nadam se novom slavlju", poručio je doskorašnji igrač Minhena 1860 i reprezentativac Crne Gore.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela poželeo je dobrodošlicu Stojkoviću u klub koji je njegova druga kuća.

"Filip je naše dete, prošao je sve kategorije, nažalost prošli put je odigrao samo jednu utakmicu. Verujem da će ovaj put ostvariti snove"

Mrkela je dodao da je Brazilac Rikardinjo doputovao u Beograd, ali da zbog problema sa temperaturom nije mogao da odradi sve testove.

"Verujem da će sve biti rešeno za dan-dva. Ujedno, radimo na dolasku štopera, ali nećemo žuriti i potpisivati ugovor sa polovičnim rešenjima", zaključio je Mrkela.

Stojković je drugo pojačanje crveno-belih, posle univerzalca kruševačkog Napretka Marka Gobeljića.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar