Тери са чела ПЛ до зачеља Чемпионшипа?!

Менаџер Бирмингема Хари Реднап рекао је да је клуб послао добру понуду за легенду Челсија Џона Терија, преноси ББЦ.

Фудбал 17.06.2017 | 21:00
Тери са чела ПЛ до зачеља Чемпионшипа?!
Уколико прихвати, Џон Тери би као шампион Премијер лиге отишао на зачеље Чемпионшипа у коме је Бирмингем завршио сезону на 19. месту.

Тери је за Челси током минуле такмичарске године више био на клупи него на терену и на крају сезоне се после 22 године опростио од клуба у ком се афирмисао. Са лондонским плавцима је освојио 13 трофеја и за њх одиграо укупно 717 утакмица.

"Он је фантастичан капитен и вођа. Послали смо му добру понуду и урадили најбоље што можемо. Све је сада на Џону, али волели бисмо да га видимо у Бирмингему", рекао је Реднап.

Менаџер тима који се такмичи у Чемпионшипу верује да Тери и са 36 година има још много тога да пружи као играч. Тери од почетка сезоне није био прва опција Антонија Контеа који је радије у стартну поставу убацивао Сезара Аспиликету, Давида Луиза и Герија Кејхила, а клуб са Стамфорд Бриџа је освојио титулу.

Хари Реднап је недавно разговарао са Теријем током опроштајне утакмице Мајкла Керика. Штопер је тада био капитен тима "Звезда" који је са клупе водио менаџер Бирмингема. Џон Тери би био друго појачање за Бирмингем пошто је за клуб већ потписао Дејвид Стокдејл из Брајтона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар