Teri sa čela PL do začelja Čempionšipa?!

Menadžer Birmingema Hari Rednap rekao je da je klub poslao dobru ponudu za legendu Čelsija Džona Terija, prenosi BBC.

Fudbal 17.06.2017 | 21:00
Teri sa čela PL do začelja Čempionšipa?!
Ukoliko prihvati, Džon Teri bi kao šampion Premijer lige otišao na začelje Čempionšipa u kome je Birmingem završio sezonu na 19. mestu.

Teri je za Čelsi tokom minule takmičarske godine više bio na klupi nego na terenu i na kraju sezone se posle 22 godine oprostio od kluba u kom se afirmisao. Sa londonskim plavcima je osvojio 13 trofeja i za njh odigrao ukupno 717 utakmica.

"On je fantastičan kapiten i vođa. Poslali smo mu dobru ponudu i uradili najbolje što možemo. Sve je sada na Džonu, ali voleli bismo da ga vidimo u Birmingemu", rekao je Rednap.

Menadžer tima koji se takmiči u Čempionšipu veruje da Teri i sa 36 godina ima još mnogo toga da pruži kao igrač. Teri od početka sezone nije bio prva opcija Antonija Kontea koji je radije u startnu postavu ubacivao Sezara Aspiliketu, Davida Luiza i Gerija Kejhila, a klub sa Stamford Bridža je osvojio titulu.

Hari Rednap je nedavno razgovarao sa Terijem tokom oproštajne utakmice Majkla Kerika. Štoper je tada bio kapiten tima "Zvezda" koji je sa klupe vodio menadžer Birmingema. Džon Teri bi bio drugo pojačanje za Birmingem pošto je za klub već potpisao Dejvid Stokdejl iz Brajtona.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar