Све је могуће, па и - Андреа Белоти!

Милан има план да га доведе за само 20. 000. 000 евра овог лета! Спремна и резервна опција.

Фудбал 17.06.2017 | 19:00
Све је могуће, па и - Андреа Белоти!
Од свих италијанских кубова, на почетку прелазног рока најбоље ради - или бар такав утисак оставља - Милан. Већ четвориоцу играча ангажовали су Росонери (Матео Мусакио, Френк Кеси, Рикардо Родригез и Андре Силва), а како сад ствари стоје кинески власници су кренули у лов на једног правог “капиталца” - Андреу Белотија!

Оно што се по више основа чинило нереалним, због мегаломанских захтева челника Торина, одједном се чини могућим. Тандем Миланових директора, Марко Фасоне иМасимилијано Мирабели, сели су овог четвртка за преговарачки сто са Ђанлуком Петраркијем, спортским директором Бикова и изнели план којим желе сјајног нападача на “Сан Сиру”.

План је следећи: 20.000.000 евра одмах за позајмицу од годину дана, плус 60.000.000 евра следећег лета, кад позајмица истекне. Укупно 80.000.000 евра. Мање него штоУмберто Каиро, први човек Торина тражи. Макар јавно, 100.000.000 евра. Додуше, за клубове ван Серије А.

Милан је са овим предлогом изашао користећи формулу која му је прошла у преговорима са Аталантом кад је договарао Кесија. Репрезентативац из Обале Слоноваче стигао је на позајмицу, уз обавезан откуп наредног лета од 28.000.000 евра (уз бонусе), како би се заобишла правила финансијског фер-плеја, јер се тај трансфер не би видео у пословним књигама за ову годину. Исто би важило и за Белотија.

Чак неколико извора наводи да су Росонери спремили и резервну опцију по којој би 40.000.000 евра дали одмах, а преосталих 40.000.000 наредног лета. Играју чак и на карту емоција, јер се Андреа Белоти као дечак изјашњавао као навијач Милана и прелазак у седмоструког првака Европе предстаљао би остварење сна. Тренер Винченцо Монтела би добио тандем центарфорова за будућност, јер Андре Силва има у новембру пуни 22 године, а Белоти у децембру 24.

Због преговора са Торином, Милан је на “чекање” ставио Фјорентину и опцију ангажовањаНиколе Калинића активираће само ако пропадну преговори око Андрее Белотија.

Кува се!

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар