Само иди, да те више не гледамо!

Циао, Габигол! Клубови се договорили, чека се пристанак оца.

Фудбал 17.06.2017 | 13:00
Само иди, да те више не гледамо!
Платили су га 29.500.000 евра. И схватили да је промашај. Зато сад на све начине покушавају да га се отарасе. За почетак, само да не буде у новом тиму Интера.

По свој прилици, Габријел Барбоса, познатији као Габигол, напушта стадион „Ђузепе Меаца“. После само једне сезоне. И укупно десет утакмица, на којима није убедио челнике Неразура да је калибар за велика дела. Потребна му је средина где ће да игра, а таква је - Лас Палмас.

Челници шпанског клуба, генерални менаџер Тони Круз и секретар Луис Елгера, допутовали су данас у Милано и на састанку са челницима Интера утаначили детаље позајмице бразилског нападача. Он би наредну сезону требало да проведе у Шпанији, чак је и нови тренер Лучано Спалети дао пристанак за то, али посао још није склопљен.

Све зависи од играча. Габигол се тренутно налази на одмору у Бразилу и чека се његов одговор на ову понуду. Тачније, одговор оца, који је уједно и менаџер 21-годишњем центарфору. Имајући у виду да је прошле сезоне на терену провео 183 минута делује да нема много избора и да би требало да прихвати предлог за селидбу у Примеру.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар