Samo idi, da te više ne gledamo!

Ciao, Gabigol! Klubovi se dogovorili, čeka se pristanak oca.

Fudbal 17.06.2017 | 13:00
Samo idi, da te više ne gledamo!
Platili su ga 29.500.000 evra. I shvatili da je promašaj. Zato sad na sve načine pokušavaju da ga se otarase. Za početak, samo da ne bude u novom timu Intera.

Po svoj prilici, Gabrijel Barbosa, poznatiji kao Gabigol, napušta stadion „Đuzepe Meaca“. Posle samo jedne sezone. I ukupno deset utakmica, na kojima nije ubedio čelnike Nerazura da je kalibar za velika dela. Potrebna mu je sredina gde će da igra, a takva je - Las Palmas.

Čelnici španskog kluba, generalni menadžer Toni Kruz i sekretar Luis Elgera, doputovali su danas u Milano i na sastanku sa čelnicima Intera utanačili detalje pozajmice brazilskog napadača. On bi narednu sezonu trebalo da provede u Španiji, čak je i novi trener Lučano Spaleti dao pristanak za to, ali posao još nije sklopljen.

Sve zavisi od igrača. Gabigol se trenutno nalazi na odmoru u Brazilu i čeka se njegov odgovor na ovu ponudu. Tačnije, odgovor oca, koji je ujedno i menadžer 21-godišnjem centarforu. Imajući u vidu da je prošle sezone na terenu proveo 183 minuta deluje da nema mnogo izbora i da bi trebalo da prihvati predlog za selidbu u Primeru.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar