Ништа од повратка у Партизан!

Жезус хоће да рехабилитује Петровића! Партизан мора да се окрене другим решењима.

Фудбал 17.06.2017 | 11:00
Ништа од повратка у Партизан!
Надала се управа Партизана да би овог лета могла да буде творац трансфера лета у Србији и у Хумску 1 врати Радосава Петровића, али се тај план брзо изјаловио. 

Према информацијама које стижу из Португалије, тачније у штампаном издању реномираног листа А Бола, Радосав Петровић овог лета готово сигурно неће ићи са стадиона Жозе Алваладе.

Разлог томе је, како се наводи, жеља тренера Жоржа Жезуса да Петровићу пружи још једну шансу да се докаже. Петровић је прошле сезоне скупио тек три утакмице у дресу Лавова и није био у озбиљнијим плановима португалског стручњака. Нову препоруку Жезусу српски везиста је послао добрим играма у Рио Авеу, где је провео други део сезоне. 

Петровић ће бити део састава који ће започети припреме за нову сезону, пошто ће клуб тешко успети да га прода. Јер његова годишња примања износе равно 1.000.000 евра, што је за многе клубове недостижна сума новца. 

Пошто ће Спортинг значајно променити састав овог лета, Жезус је Петровића почео да гледа другим очима и због тога је спреман да му пружи последњу прилику да се докаже и загарантује себи место у првом тиму. 

За Радосава Петровића последњих дана интересовао се и солунски ПАОК. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар