Ništa od povratka u Partizan!

Žezus hoće da rehabilituje Petrovića! Partizan mora da se okrene drugim rešenjima.

Fudbal 17.06.2017 | 11:00
Ništa od povratka u Partizan!
Nadala se uprava Partizana da bi ovog leta mogla da bude tvorac transfera leta u Srbiji i u Humsku 1 vrati Radosava Petrovića, ali se taj plan brzo izjalovio. 

Prema informacijama koje stižu iz Portugalije, tačnije u štampanom izdanju renomiranog lista A Bola, Radosav Petrović ovog leta gotovo sigurno neće ići sa stadiona Žoze Alvalade.

Razlog tome je, kako se navodi, želja trenera Žorža Žezusa da Petroviću pruži još jednu šansu da se dokaže. Petrović je prošle sezone skupio tek tri utakmice u dresu Lavova i nije bio u ozbiljnijim planovima portugalskog stručnjaka. Novu preporuku Žezusu srpski vezista je poslao dobrim igrama u Rio Aveu, gde je proveo drugi deo sezone. 

Petrović će biti deo sastava koji će započeti pripreme za novu sezonu, pošto će klub teško uspeti da ga proda. Jer njegova godišnja primanja iznose ravno 1.000.000 evra, što je za mnoge klubove nedostižna suma novca. 

Pošto će Sporting značajno promeniti sastav ovog leta, Žezus je Petrovića počeo da gleda drugim očima i zbog toga je spreman da mu pruži poslednju priliku da se dokaže i zagarantuje sebi mesto u prvom timu. 

Za Radosava Petrovića poslednjih dana interesovao se i solunski PAOK. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar