Модрић на стубу срама – Лука, сјећаш ли се ичега?!

Сведочење Луке Модрића на суђењу Здравку Мамићу и његовим партнерима разбеснео је хрватске навијаче који су се с њим обрачунали на друштвеним мрежама.

Фудбал 16.06.2017 | 21:10
Модрић на стубу срама – Лука, сјећаш ли се ичега?!
Како преноси 'индеx.хр', капитен репрезентације Хрватске и везиста мадридског Реала нашао се на удару најватренијих навијачких група пошто је сведочио у корист браће Мамић и њихових сарадника, односно делимично променио првобитну изјаву, често истичући да се не сећа кључних детаља у вези са целим случајем.

Навијачи су управо ту његову 'заборавност', која је укључивала и заборављање меча када је дебитовао за Хрватску, искористили како би га напали путем друштвених мрежа.

Најоштрији су били Задрани, пошто се у четврти Воштарница осванули графити, попут, 'Лука Мамић', 'курво Мамићева' и то на напуштеном хотелу 'Иж', где је један од најбољих везиста света боравио као избеглица током рата на Балкану деведесетих година прошлгог века.



На споменутом хотелу нашао се и транспарент, са поруком – 'Лука, сећаћеш се овог дана".

Истовремено, у Мостару је прецртан графит који обележава сезону у којој је Модрић играо за Зрињски, уз неколико погрдних речи, док су припадници сплитске Торциде истакли да је проблем у хрватском друштву.

"За вербални деликт затвор; за давање лажног исказа и саучесништва у пљачки – капитенска трака репрезентације. Док је систем вредности овако постављен, борба не престаје. Срамота хрватске државе нису момци који вређају политичаре и нападају мафију, већ је срамота правне државе што Лука Модрић шета слободан и без оптужнице. Докажите нам да улица није једино решење".

Наравно, било је и шаљивих – почев од представљања у Реалу са "не сећам се" уместо његовог имена на дресу, а ту је и сјајна монтажа и пародија на филм 'Мементо', у ком главни протагониста тетовира важне ствари на свом телу како их не би заборавио.

Према оптужници УСКОК (Канцеларија за сузбијање корупције и организованог криминала), по којој се у Осијеку суди тренутаном саветнику Динама Здравку Мамићу и осталима, споменути новац, односно половна одштете од Модрићевог трансфера неосновано је исплаћена из Динама, јер је обештећење у целости припадало максимирском клубу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар