Тајна вечера у Мадриду...

Фабињо и Жорж Мендеш на преговорима! Али не у Манчестер јунајтед!

Фудбал 16.06.2017 | 17:00
Тајна вечера у Мадриду...
Куповином Виктора Линделефа из Бенфике Жозе Мурињо почео је да склапа мозаик за следећу сезону, али његови планови за летњи прелазни рок могли би да доживе озбиљан фијаско. Прво је Антоан Гризман званично потврдио да ће и наредну јесен дочекати у дресу Атлетико Мадрида, а сада се Шпанијом проширила вест о тајној вечери Фабиња у Мадриду. 

Наиме, везиста Монака виђен је претходне ноћи у угледном мадридском ресторану у друштву свог агента Жоржа Мендеша и првог човека Атлетико Мадрида Мигел Анхела Хил Мартина како би преговарали о потенцијалном трансферу. 

Мада је Атлетико и даље под суспензијом до јануара 2018. године, то није спречило Хил Мартина да обави прву рунду разговора са једним од најтраженијих дефанзивних везиста тренутно, кога је Манчестер јунајтед већ проценио на 45.000.000 евра. 

Атлетико ће, међутим, имати тај терет око врата у виду забране регистровања играча, што ће многе фудбалере одвратити од трансфера у Мадрид. Додуше, провејала је и информација да је председник Атлетика нашао решење за потенцијални трансфер Фабиња. Он ће, наиме, покушати да прекопира Реалов рецепт са Килијаном Мбапеом, само прилагођен ситуацији у Атлетику. Тачније, намера је да Фабињо и следећих пола године проведе у Монаку, те да одмах по истеку суспензије буде пребачен у редове Рохибланкоса.

С тим што би Атлетико свесно изгубио Фабиња за евентуалне акције у Лиги шампиона. Јер, уколико Кнежеви буду пријавили Бразилца за елитно такмичење, Атлетико неће моћи да уради исто. 

Атлетико жељно тражи човека који би обуо копачке Тијага, који је однедавно постао слободан играч после дугогодишње верне службе мадридском клубу. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар