Tajna večera u Madridu...

Fabinjo i Žorž Mendeš na pregovorima! Ali ne u Mančester junajted!

Fudbal 16.06.2017 | 17:00
Tajna večera u Madridu...
Kupovinom Viktora Lindelefa iz Benfike Žoze Murinjo počeo je da sklapa mozaik za sledeću sezonu, ali njegovi planovi za letnji prelazni rok mogli bi da dožive ozbiljan fijasko. Prvo je Antoan Grizman zvanično potvrdio da će i narednu jesen dočekati u dresu Atletiko Madrida, a sada se Španijom proširila vest o tajnoj večeri Fabinja u Madridu. 

Naime, vezista Monaka viđen je prethodne noći u uglednom madridskom restoranu u društvu svog agenta Žorža Mendeša i prvog čoveka Atletiko Madrida Migel Anhela Hil Martina kako bi pregovarali o potencijalnom transferu. 

Mada je Atletiko i dalje pod suspenzijom do januara 2018. godine, to nije sprečilo Hil Martina da obavi prvu rundu razgovora sa jednim od najtraženijih defanzivnih vezista trenutno, koga je Mančester junajted već procenio na 45.000.000 evra. 

Atletiko će, međutim, imati taj teret oko vrata u vidu zabrane registrovanja igrača, što će mnoge fudbalere odvratiti od transfera u Madrid. Doduše, provejala je i informacija da je predsednik Atletika našao rešenje za potencijalni transfer Fabinja. On će, naime, pokušati da prekopira Realov recept sa Kilijanom Mbapeom, samo prilagođen situaciji u Atletiku. Tačnije, namera je da Fabinjo i sledećih pola godine provede u Monaku, te da odmah po isteku suspenzije bude prebačen u redove Rohiblankosa.

S tim što bi Atletiko svesno izgubio Fabinja za eventualne akcije u Ligi šampiona. Jer, ukoliko Kneževi budu prijavili Brazilca za elitno takmičenje, Atletiko neće moći da uradi isto. 

Atletiko željno traži čoveka koji bi obuo kopačke Tijaga, koji je odnedavno postao slobodan igrač posle dugogodišnje verne službe madridskom klubu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar