Истанбул полудео за Јагошем!

Коња тражи играча од 5. 500. 000 плус 1. 000. 000 у кешу! Замислите штоперску линију: Мартин Шкртел, Симон Кјер, Јагош Вуковић. . .

Фудбал 16.06.2017 | 11:00
Истанбул полудео за Јагошем!
Стуб одбране Коње у сезони у којој је освојен Куп. Јагош Вуковић је на цени у Турској. И чини се да је после три године у Анадолији дошло време за растанак. Тешко да ће Коња успети да га задржи кад су на Вуковића кренула сва три истанбулска гиганта!

Истина, некако најреалније изгледају текстови у којима се Вуковић сели у Фенербахче. Детаљи дају аутентичност тим гласинама. Наиме, нови тренер Канаринаца Ајкут Кочаман никако није задовољан Романом Нојштадером, па ће предложити његову продају, а зауврат тражити од управе да му доведе 29- годишњег српског репрезентативца који ће се потом са Мартином Шкртелом и Симоном Кјером борити за место стартера.

Фенер је наводно Коњи понудио да у замену за Вуковића изабере: или десног бека Исмаила Којбашија или врсно крило Мирослава Штоха, добитника Пушкаш награде за стрелца најлепшег гола у 2012. години. Обојица су својевремено плаћени по 5.500.000 евра. Али давно је то било. Иако још у добрим играчким годинама, обојица су у благом паду. Којбаши се још и држи, Штох је прошле сезоне у првенству одиграо само 276 минута.

Зато је Коња затражила и 1.000.000 у кешу. Још се чека расплет.

У исто време, медији стидљиво пишу о интересовању Галате, па и могућности да Вуковићкаријеру настави у шампионском тиму Бешикташа. Уз ограду да је управу Бешикташа контактирао Вуковићев менаџер Кес Вос, који наводно већ преговара и са француским друголигашем Лансом. А Ланс је, тек да подсетимо, недавно прешао у власништво мадридског Атлетика.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар