Istanbul poludeo za Jagošem!

Konja traži igrača od 5. 500. 000 plus 1. 000. 000 u kešu! Zamislite štopersku liniju: Martin Škrtel, Simon Kjer, Jagoš Vuković. . .

Fudbal 16.06.2017 | 11:00
Istanbul poludeo za Jagošem!
Stub odbrane Konje u sezoni u kojoj je osvojen Kup. Jagoš Vuković je na ceni u Turskoj. I čini se da je posle tri godine u Anadoliji došlo vreme za rastanak. Teško da će Konja uspeti da ga zadrži kad su na Vukovića krenula sva tri istanbulska giganta!

Istina, nekako najrealnije izgledaju tekstovi u kojima se Vuković seli u Fenerbahče. Detalji daju autentičnost tim glasinama. Naime, novi trener Kanarinaca Ajkut Kočaman nikako nije zadovoljan Romanom Nojštaderom, pa će predložiti njegovu prodaju, a zauvrat tražiti od uprave da mu dovede 29- godišnjeg srpskog reprezentativca koji će se potom sa Martinom Škrtelom i Simonom Kjerom boriti za mesto startera.

Fener je navodno Konji ponudio da u zamenu za Vukovića izabere: ili desnog beka Ismaila Kojbašija ili vrsno krilo Miroslava Štoha, dobitnika Puškaš nagrade za strelca najlepšeg gola u 2012. godini. Obojica su svojevremeno plaćeni po 5.500.000 evra. Ali davno je to bilo. Iako još u dobrim igračkim godinama, obojica su u blagom padu. Kojbaši se još i drži, Štoh je prošle sezone u prvenstvu odigrao samo 276 minuta.

Zato je Konja zatražila i 1.000.000 u kešu. Još se čeka rasplet.

U isto vreme, mediji stidljivo pišu o interesovanju Galate, pa i mogućnosti da Vukovićkarijeru nastavi u šampionskom timu Bešiktaša. Uz ogradu da je upravu Bešiktaša kontaktirao Vukovićev menadžer Kes Vos, koji navodno već pregovara i sa francuskim drugoligašem Lansom. A Lans je, tek da podsetimo, nedavno prešao u vlasništvo madridskog Atletika.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar