Николић одводи Боаћија у Видеотон?!

Прво појачање Марка Николића, бившег тренера Партизана, у Видеотону биће нападач Црвене звезде Ричмонд Боаћи.  Он би ипак да остане у Београду?!

Фудбал 14.06.2017 | 10:15
Николић одводи Боаћија у Видеотон?!
Гањанин је слободан у избору нове средине, пошто је банкротом италијанског друголигаша Латине његов уговор поста ништаван, као и осамнаестомесечна позајмица црвено-белима.

Како преносе 'Новости', Николић има изузетно високо мишљење најбојлем стрелцу Звезде минулог пролећа (16 голова), који је у Београд стигао у јануару.

Ускоро се очекује потпис, па ће се Боаћију, поред Николића, придружитии Данку Лазовићу и Марку Шћеповићу, који са успехом играју у амбициозном мађарском клубу.

Ово му навијачи Црвене звезде неће опростити...

Ричмонд Боаћи напушта Звезду и сели се у Мађарску, пишу "Новости" и истичу да је трансфер готово известан.

Видеотон је овог лета ангажовао Марка Николића, који је клупу Партизана напустио само неколико дана пошто се окитио "дуплом круном". Млади тренер предочио је жеље новој управи, а на списку појачања налази се и име нападача Црвене звезде.

"Николић има високо мишљење о Боаћију, па је Видеотон брзо реаговао, ступио у контакт са Звездиним нападачем и понудио му боље услове чак и од руске Локомотиве", пишу "Новости"

Како се даље наводи, ускоро би требало очекивати потпис, односно да се Боаћи придружи Данку Лазовићу и Марку Шћеповићу, који са успехом играју у овом мађарском клубу.

Голгетер из Гане је прошле сезоне био један од најбољих и најзапаженијих играча Звезде, постигао је 16 голова.

Латина је отишла у банкрот, уговор о позајмици који је са њом и Ричмондом Боаћијемимала Црвена звезда постао је ништаван. И није наравно никакво изненађење што многи клубови покушавају да искористе ситуацију. Бизнис је то, овакве шансе не рађају се сваки час. Па је тако данас Београдом прострујала и гласина да се за нападача из Гане заинтересовао и мађарски Видеотон, који је недавно преузео бивши тренер Партизана Марко Николић.

Међутим, све је остало само на томе и више је разлога због којих није било даље комуникације. Између осталог, платежно далеко способнија московска Локомотива. Али и много битније: Боаћијева жеља да се црвено-белима одужи на томе што је баш у Београду васкрсао каријеру успорену после тешке повреде.

Стога ће први потез, без обзира на све, бити разговор са челницима Црвене звезде.

"Тачно је да Видеотон жели Боаћија. Људи из мађарског клуба су ме контактирали и показали интересовање јер им се играч допада, али то је за сада све. Ништа конкретније нисмо причали", потврдио је за МОЗЗАРТ Спорт Боаћијев менаџер Ивица Павловић и одмах истакао да Звезда има првенство.

"Могу само да поновим да је без обзира на сва интересовања Црвена звезда та која има предност. Ричмонду се остаје у Београду и спремни смо да направимо договор са људима са ’Маракане’ с обзиром да је он од данас слободан играч пошто је завршена та папирологија око банкрота Латина. Понављам дакле, само и само ако не буде договора са Звездом бићемо спремни да уопште саслуђамо друге понуде", подвлачи Павловић.

Подсетимо, поред Видеотона и Локомотиве, раније се писало да на Боаћија мотре и белгијски Генк, као и неки клубови из Азије.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар