Мигранти нађени у лубеницама

Два малољетна мигранта из Авганистана откривена су на граничном прелазу Каракај код Зворника између БиХ и Србије. Они су били у приколици камиона који је превозио лубенице из Грчке у Хрватску, саопштено је из Граничне полиције БиХ

Босна и Херцеговина 13.06.2017 | 15:33
Мигранти нађени у лубеницама
Мигранте су  открили припадници Јединице граничне полиције Зворник, у сарадњи са службеницима Управе за индиректно опорезивање БиХ, а камионом “шмиц" управљао је држављанин БиХ чији су иницијали М.Ј, који је контролисан приликом уласка у БиХ.  Према налогу тужиоца Тужилаштва БиХ, страни држављани су, у присуству службеника Центра за социјални рад Зворник, предати Служби за послове са странцима на даље поступање.
 
На аеродрому Сарајево данас је на лету из Келна ухапшен држављанин БиХ чији су иницијали А.Ш. за којим је расписано шест потрага.  Ухапшеног, због кривичних дела тешка крађа и крађа, потражују општински судови у Кисељаку, Завидовићима, Живиницама, Травнику и Зеници, те Полицијска станица Маглај, а он ће бити бити предат надлежном органу.

Припадници Граничне полиције Требиње данас су ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали М.С, за којим је Министарство унутрашњих послова Републике Српске расписало потрагу због крађе.

Лице М.С. контролисано је при уласку у БиХ на прелазу Зупци и предато службеницима Полицијске управе Требиње.  При уласку у БиХ јуче је на прелазу Рача ухапшено лице са иницијалима Ј.М. јер га потражује Општински суд у Лукавцу због кривичног дела насилничко понашање.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Киклоп

13.06.2017 15:08

Колики ли су, јадна им мајка, кад могу стати у лубеницу. Сто ти је глад.

ОДГОВОРИТЕ