Migranti nađeni u lubenicama

Dva maloljetna migranta iz Avganistana otkrivena su na graničnom prelazu Karakaj kod Zvornika između BiH i Srbije. Oni su bili u prikolici kamiona koji je prevozio lubenice iz Grčke u Hrvatsku, saopšteno je iz Granične policije BiH

Bosna i Hercegovina 13.06.2017 | 15:33
Migranti nađeni u lubenicama
Migrante su  otkrili pripadnici Jedinice granične policije Zvornik, u saradnji sa službenicima Uprave za indirektno oporezivanje BiH, a kamionom “šmic" upravljao je državljanin BiH čiji su inicijali M.J, koji je kontrolisan prilikom ulaska u BiH.  Prema nalogu tužioca Tužilaštva BiH, strani državljani su, u prisustvu službenika Centra za socijalni rad Zvornik, predati Službi za poslove sa strancima na dalje postupanje.
 
Na aerodromu Sarajevo danas je na letu iz Kelna uhapšen državljanin BiH čiji su inicijali A.Š. za kojim je raspisano šest potraga.  Uhapšenog, zbog krivičnih dela teška krađa i krađa, potražuju opštinski sudovi u Kiseljaku, Zavidovićima, Živinicama, Travniku i Zenici, te Policijska stanica Maglaj, a on će biti biti predat nadležnom organu.

Pripadnici Granične policije Trebinje danas su uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali M.S, za kojim je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske raspisalo potragu zbog krađe.

Lice M.S. kontrolisano je pri ulasku u BiH na prelazu Zupci i predato službenicima Policijske uprave Trebinje.  Pri ulasku u BiH juče je na prelazu Rača uhapšeno lice sa inicijalima J.M. jer ga potražuje Opštinski sud u Lukavcu zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Kiklop

13.06.2017 15:08

Koliki li su, jadna im majka, kad mogu stati u lubenicu. Sto ti je glad.

ODGOVORITE