Јувентус ударио у зид!

Бајерн тражи 50. 000. 000 за Косту, он би велику плату, а у Севиљи необавештени око Нзонзија! Стара дама води битке на више фронтова.

Фудбал 15.06.2017 | 13:00
Јувентус ударио у зид!
Јувентус овог лета још није повукао окидач, Стара дама је после шамара у финалу Лиге шампиона свесна да мора да појача састав, води неколико парарелних битака, али за сада јој не иде. У фокусу су два играча - Стивен Нзонзи и Даглас Коста. Али, код обојице је проблем - цена.

Црно-бели преговарају са Бајерном из Минхена око Косте. Према информацијама Скај Италије Баварци захтевају 50.000.000 да би продали свог Бразилца. Што би врло лако могло да буде препрека на путу ка реализацији трансфера.

На све то - Коста жели 7.000.000 евра по сезони, тако да и то опште нису мала потраживања. Био би међу најплаћенијим играчима Јувентуса и Серије А. С обзиром на то колико је Коста и како је играо прошле сезоне, добро ће размислити торински великан шта да ради.

Ту се проблеми Јувентуса не завршавају. Бјанконери желе и Стивена Нзонзија из Севиље. Деловало је да је то мање-више завршен посао, али Бербери затежу.

Јавио се председник клуба из Андалузије - Хозе Кастро. Каже, необавештен је о договору Нзонзија и Јувентуса.

"Не журимо нигде. Преговараћемо са Јувентусом, али не знам да ли ће то бити ове недеље. Не знам за то да је Нзонзи достигао неки договор. Ми желимо да направимо што је могуће бољи тим и то планирамо да урадимо", рекао је Кастро.

Иначе, Севиља затеже са ценом и тражи 40.000.000 евра за овог дефанзивног везног фудбалера. Јувентус то покушава да смањи, као у случају Дагласа Косте.

Али, ни ту није крај активностима Старе даме. На мети је Федерико Бернардески из Фјорентине. Цена је око 35.000.00 - 40.000.000 евра. Јуве наводно спрема уговор по коме би Бернардески зарађивао 3.000.000 по сезони.

Као што рекосмо, борба на више фронтова.

Иначе, Јувентус је потписао нови уговор са Манџукићем и Алегријем, а откупљен је Квадрадо. Одавно су капарисани млади штопер Калдара из Аталанте, везиста Бентанкур из Боке Јуниорс и велики таленат италијанског фудбала Рикардо Орослини из Асколија. Видећемо ко ће од њих већ овог лета задужити опрему Старе даме.

Патрик Шик из Сампдорије би свакако требало да буде прво појачање јер је Јувентус пристао на откупну клаузулу од 25.000.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар