Реал прави невиђени уступак због Мбапеових родитеља!

Обештећење 130. 000. 000 евра + позајмица Монаку! Овако нешто никада није виђено!

Фудбал 14.06.2017 | 23:50
Реал прави невиђени уступак због Мбапеових родитеља!
Цео фудбалски свет је у трансу због Килијана Мбапеа. Голобради тинејџер, кога најбогатији клубови обасипају новчаницама и златом, постаће најплаћенији фудбалер планете! И ту више нема апсолутно никакве дилеме. 

С тим да ниједан клуб неће имати шансу поред мадридског Реала. У реду, Манчестер Сити и Пари Сен Жермен имају све новце овог света да се надмећу, у Арсеналу верују да је Арсен Венгер карта за довођење најтраженијег фудбалског бисера, док се у Манчестер јунајтеду уздају у историју, страшан пројекат и огромне амбиције. Међутим, нико није спреман да иде толико далеко колико су људи из Краљевског клуба. 

Мадридски дневни лист АС, иначе ближи дешавањима у Атлетику него Реалу, јавља да је Флорентино Перез спреман да направи невиђени уступак само како би приволео Килијана Мбапеа да стави свој аутограм на папире на којима је лого Реала. И то све због родитеља француског чуда од детета. 

О чему се заправо ради? Реал је спреман да искешира 130.000.000 евра, али и да остави Мбапеа на позајмици у Монаку још једну годину. Мада на први, а и сваки следећи поглед овакав посао делује апсолутно нелогично, у Реалу заправо су нашли начин како да свим странама учине велику услугу. 

Наиме, Мбапеови родитељи забринути су за то да би трансфер у овом тренутку имао негативан утицај на његову даљу каријеру, због чега желе да Килијан остане у Монаку (бар) још једну годину пре него што направи селидбу живота. 

Е, ту је квака. Перез је, наводно, спреман да учини велику услугу Мбапеовим родитељима, само под условом да страшни нападач задужи опрему Реала наредног лета. Ту се крије још једна важна ставка, због које је Манчестер јунајтед отпао из трке на крају. Наиме, Перезнеће дозволити уплитање најмоћнијег агента света Жоржа Мендеша у целу причу. Већ ће преговори бити обављени искључиво између родитеља и емисара Реала. 

Додуше, Мбапеова једина жеља и јесте била да обуче дрес Краљевског клуба. Његова бескрајна жеља да заигра раме уз раме са Кристијаном Роналдом, те да му учитељ буде Зинедин Зидан далеко је јача од новца који могу да понуде Пари Сен Жермен или Манчестер Сити. 

Реал ће и поред готово извесног трансфера Алвара Морате у Манчестер јунајтед имати велику дубину у тиму, због чега ће и моћи да пружи себи такав луксуз да потенцијално најплаћенијег играча планете остави у Кнежевини још једну сезону. Целу причу чак је аминовао и сам Зинедин Зидан. 

Наравно, све је сада питање тога може ли цела ова прича да се заврши баш овако?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар