Real pravi neviđeni ustupak zbog Mbapeovih roditelja!

Obeštećenje 130. 000. 000 evra + pozajmica Monaku! Ovako nešto nikada nije viđeno!

Fudbal 14.06.2017 | 23:50
Real pravi neviđeni ustupak zbog Mbapeovih roditelja!
Ceo fudbalski svet je u transu zbog Kilijana Mbapea. Golobradi tinejdžer, koga najbogatiji klubovi obasipaju novčanicama i zlatom, postaće najplaćeniji fudbaler planete! I tu više nema apsolutno nikakve dileme. 

S tim da nijedan klub neće imati šansu pored madridskog Reala. U redu, Mančester Siti i Pari Sen Žermen imaju sve novce ovog sveta da se nadmeću, u Arsenalu veruju da je Arsen Venger karta za dovođenje najtraženijeg fudbalskog bisera, dok se u Mančester junajtedu uzdaju u istoriju, strašan projekat i ogromne ambicije. Međutim, niko nije spreman da ide toliko daleko koliko su ljudi iz Kraljevskog kluba. 

Madridski dnevni list AS, inače bliži dešavanjima u Atletiku nego Realu, javlja da je Florentino Perez spreman da napravi neviđeni ustupak samo kako bi privoleo Kilijana Mbapea da stavi svoj autogram na papire na kojima je logo Reala. I to sve zbog roditelja francuskog čuda od deteta. 

O čemu se zapravo radi? Real je spreman da iskešira 130.000.000 evra, ali i da ostavi Mbapea na pozajmici u Monaku još jednu godinu. Mada na prvi, a i svaki sledeći pogled ovakav posao deluje apsolutno nelogično, u Realu zapravo su našli način kako da svim stranama učine veliku uslugu. 

Naime, Mbapeovi roditelji zabrinuti su za to da bi transfer u ovom trenutku imao negativan uticaj na njegovu dalju karijeru, zbog čega žele da Kilijan ostane u Monaku (bar) još jednu godinu pre nego što napravi selidbu života. 

E, tu je kvaka. Perez je, navodno, spreman da učini veliku uslugu Mbapeovim roditeljima, samo pod uslovom da strašni napadač zaduži opremu Reala narednog leta. Tu se krije još jedna važna stavka, zbog koje je Mančester junajted otpao iz trke na kraju. Naime, Perezneće dozvoliti uplitanje najmoćnijeg agenta sveta Žorža Mendeša u celu priču. Već će pregovori biti obavljeni isključivo između roditelja i emisara Reala. 

Doduše, Mbapeova jedina želja i jeste bila da obuče dres Kraljevskog kluba. Njegova beskrajna želja da zaigra rame uz rame sa Kristijanom Ronaldom, te da mu učitelj bude Zinedin Zidan daleko je jača od novca koji mogu da ponude Pari Sen Žermen ili Mančester Siti. 

Real će i pored gotovo izvesnog transfera Alvara Morate u Mančester junajted imati veliku dubinu u timu, zbog čega će i moći da pruži sebi takav luksuz da potencijalno najplaćenijeg igrača planete ostavi u Kneževini još jednu sezonu. Celu priču čak je aminovao i sam Zinedin Zidan. 

Naravno, sve je sada pitanje toga može li cela ova priča da se završi baš ovako?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar