Евертон доводи гомилу појачања!

Скоро све паре од продаје Лукакуа на трилинг! Шпански нападач стиже за мале паре, близу је и капитен Ајакса, жеља је и несуђено појачање Манчестер Јуањтеда, а тражи се и голман.

Фудбал 15.06.2017 | 09:00
Евертон доводи гомилу појачања!
Евертон не мора да чека на продају Ромелуа Лукакуа како би изашао на фудбалску пијацу и почео са куповином појачања која је затражио Роналд Куман. Извесно је да ће Карамеле продајом Белгијанца грзнути гомилу новца, али ће га и уложити у довођење новајлија...

Прво појачање Карамела ће бити шпански нападач Сандро Рамирез из Малаге који је већ допутовао у Ливерпул на завршне преговоре.  Одбио је Њукасл, Валенсију и још неке клубове како би се преселио на Гудисон Парк. Његов трансфер ће Карамеле коштати само 6.000.000 евра што је сића с обзиром на куповну моће премијерлигаша. Али, толико износи откупна клаузула...

Највеће појачање овог лета би требало да буде Куманов земљак Деви Класен. Капитен Ајакса је имао одличну сезону, већ дуго времена се повезује са трансферима у јачу лигу и сада је куцнуо час. Куман га одлично познаје и спреман је да свом бившем клубу плати 30.000.000 евра за Класена. Играч ће добити пет пута већу плату с обзиром да у Ајаксу тренутно зарађује око 1.000.000 евра по сезони. 

Мета број један за дефанзивну линију је енглески репрезентативац Мајкл Кин из Барнлија који је пре доласка Виктора Линделефа био кандидат за прелазак на Олд Трафорд. Барнли за њега тражи између 25.000.000 и 30.000.000 евра. Ако не доведу њега, мета је Маурисио Лемосиз Лас Палмаса за којег Шпанци такође траже 30.000.000 евра.

На крају, Евертон ће сигурно добвести и голмана пошто Куман тражи боље решење од Стекеленбурга и Роблеса који су мењали прошле сезоне. Прва мета је био Пикфорд из Сандерленда, али је он прексуп. Желели су и Џоа Харта, али он хоће у Вест Хем.

За довођење четири појачања у свим линијама тима, Евертон ће практично потрошити цео новац од продаје Лукакуа. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар