Толе: Звезда већ деценију нема тим!

На прослави дупле круне фудбалског клуба Партизан, присуствовао је почасни председник ФСС Томисалв Караџић.

Фудбал 13.06.2017 | 13:30
Толе: Звезда већ деценију нема тим!
Он је рекао да је као пријатељ управе клуба дошао да прослави "дуплу круну", али да Партизану никада није помагао да освоји трофеје.

"Волео бих да ми један судија каже да сам му рекао да некога заустави или да некоме помаже. То је прича за појединце и клубове. Већ деценију Звезда нема тим, има много унутрашњих проблема и док их не реши, увек ће говорити да су Савез и председник или судјење криви. Када буде једног дана играла боље и на домаћој и на европској сцени, ти проблеми биће иза нас", рекао је Караџић.

Такође, Караџић је казао да ништа посебно не помаже садашњој управи Партизана и да избегава инсинуације на тему да "даљински управља клубом".

"Партизан има добру управу, добру екипу, имали су доброг тренера и ја им желим да што пре стигну до Лиге шампиона и групне фазе", навео је Караџић.

Упитан о "посебном третману на финалу Купа, пошто је у ложи имао фотељу", Караџић је рекао да то није тражио, да су му "подвалили пријатељи" и да ће следећи пут тражити обичну столицу.

Окупљенима се путем видео поруке обратио и бивши тренер Партизана Марко Николић, који је после освајања "дупле круне" напустио клуб и прешао у мадјарски Видеотон. Он је рекао да капитен Саша Илић има задатак да уведе екипу у Лигу шампиона.

Током музичког програма своје нумере извеле су групе Легенде и Неверне бебе.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар