Tole: Zvezda već deceniju nema tim!

Na proslavi duple krune fudbalskog kluba Partizan, prisustvovao je počasni predsednik FSS Tomisalv Karadžić.

Fudbal 13.06.2017 | 13:30
Tole: Zvezda već deceniju nema tim!
On je rekao da je kao prijatelj uprave kluba došao da proslavi "duplu krunu", ali da Partizanu nikada nije pomagao da osvoji trofeje.

"Voleo bih da mi jedan sudija kaže da sam mu rekao da nekoga zaustavi ili da nekome pomaže. To je priča za pojedince i klubove. Već deceniju Zvezda nema tim, ima mnogo unutrašnjih problema i dok ih ne reši, uvek će govoriti da su Savez i predsednik ili sudjenje krivi. Kada bude jednog dana igrala bolje i na domaćoj i na evropskoj sceni, ti problemi biće iza nas", rekao je Karadžić.

Takođe, Karadžić je kazao da ništa posebno ne pomaže sadašnjoj upravi Partizana i da izbegava insinuacije na temu da "daljinski upravlja klubom".

"Partizan ima dobru upravu, dobru ekipu, imali su dobrog trenera i ja im želim da što pre stignu do Lige šampiona i grupne faze", naveo je Karadžić.

Upitan o "posebnom tretmanu na finalu Kupa, pošto je u loži imao fotelju", Karadžić je rekao da to nije tražio, da su mu "podvalili prijatelji" i da će sledeći put tražiti običnu stolicu.

Okupljenima se putem video poruke obratio i bivši trener Partizana Marko Nikolić, koji je posle osvajanja "duple krune" napustio klub i prešao u madjarski Videoton. On je rekao da kapiten Saša Ilić ima zadatak da uvede ekipu u Ligu šampiona.

Tokom muzičkog programa svoje numere izvele su grupe Legende i Neverne bebe.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar