Донарумин интервју дигао Италију на ноге!

Тражим нову кућу. . . ! Ултиматум истиче данас!

Фудбал 13.06.2017 | 10:45
Донарумин интервју дигао Италију на ноге!
Ближи се крај саге око наставка каријере Ђанлуиђија Донаруме. Најталентованији голман света је претходних месеци узурпирао медијски простор у Италији, али и у добром делу Европе због одлуке о наставку каријере.

Ситуација са уговором у Милану га је претворила у једног најтраженијих играча Европе, а Росонери се већ недељама боре да га задрже и блиндирају новим уговором пошто актуелни истиче за годину дана. Донарумин менаџер Мино Рајола је изазвао кризу у односима између младог голмана и Милана  покушајима да издејствује трансфер и наговори младог аса да пређе у Јувентус или неки други клуб. Милан је изашао са понудом од 4.500.000 евра по сезони за четворогодишњи уговор и тврдим ставом да Донарума мора да одговори до 13. јуна. Ултиматум истиче данас, али изгледа да је позната Донарумина будућност.

Јуче је Коријере дело спорт на насловници изашао са ексклузивним сазнањем да је Донарума изабрао да продужи уговор, али пошто је реч о римској новини, многи су посумњали у веродстојност... Сада је Италију дигао на ноге Донарумин интервју за ГQ магазин.

„Веома сам везан  за Милан. Овде сам од малих ногу, откако ме је ујак довео као дете са четири године. Сада тражим кућу у Милану. Већ од ове у којој живим тренутно. Треба ми више простора како би угостио мени најбитније људе. С обзиром колико је центар Милана леп, тражићу кућу у том делу града. Спреман сам за тај период у животу“, рекао је Донарума и дигао прашину.

Многи су ово схватили као потврду да остаје у Милану и да ће потписати нови уговор. Међутим, интервју за ГQ магазин је рађен 30. маја, пре него што су и почели конкретни преговори око уговора. Зато су многи посумњали да се после тога ситуација променила. Али огласио се италијански новинар Паоло Кондо који је радио поменути интервју.

„Истина, интервју је рађен 30. маја. Али пре 72 сата сам добио потврду интервјуа да све што је тада речено, важи и сада и да може да се објави“, написао је италијански новинар.

Италија бруји да је Донарума одлучио да остане. Рок за одговор истиче сутра... Али треба обратити пажњу на данашњи долазак у Милано, Пари Сен Жерменовог директора АнтераЕнрикеа. Он је допутовао на преговоре са челницима Милана. Једна тема је могући прелазак Гжегожа Криховјака на Сан Сиро. Друга је распитивање Француза под којим условима могу да купе Донаруму.

Ово је последња сламка наде за Мина Рајолу да ће овог лета продати Доанруму. Рајолаје у сјајним односима са људима из француског клуба, наговара их да купе Донаруму, али чини се да ће му и та прича пропасти као оне са Јувентусом, Манчестер Ситијем, Реал Мадридом и Манчестер Јунајтедом. Милан је близу продужетка уговора са Донарумом и неће пристати на понуду од 40.000.000 евра колико је ПСЖ спреман максимално да плати. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар