Партизан свео потрагу за штопером на два имена!

Трећи напад на репрезентативца Црне Горе или велика Звездина жеља из прошлог прелазног рока.

Фудбал 14.06.2017 | 22:00
Партизан свео потрагу за штопером на два имена!
Тренер Мирослав Ђукић је на првом окупљању причао о новој шанси за Лазара Ћирковића, али очигледно је да је то класична „финта“ некадашњег сјајног либера. Није врело, али је вруће када је у питању појачање Партизана на дефицитарној позицији штопера.

У Хумској су вагали, на столу су имали петорицу озбиљних кандидата, али су избор сузили на два имена, која су одлично позната овдашњој фудбалској јавности.

Дакле, спортски сектор српског шампиона је одлучио да бира између Марка Симића и Милана Митровић, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Први је репрезентативац Црне Горе и вишегодишња жеља  Партизана. Реч је о момку рођеном  1987.године који је најблиставије тренутке у каријери доживео у белоруском БАТЕ Борисову. Са тим клубом је био редован учесник групних фаза европских такмичења, затим је три сезоне бранио боје турског Кајзерија где му је тренер био Роберт Просинечки. Има искуства играња у Израелу, а последњих шест месеци је био члан Ростова. Истекао му је уговор што значи да би у Партизан дошао као слободан играч.

Ово је трећи напад Партизана на Марка Симића,можда буде и срећан. Мада, момак из Обреновца ће имати јаку конкуренцију.

Поред Симића као потенцијално решење фигурира Милан Митровић. О њему сте много тога могли да прочитате пре 12 месеци, када је био на радару Црвене звезде. Ипак, некадашњи дефанзивац Рада није успео да извуче папире из турског Мерсина, па је у том клубу остао једну сезону и играо у тамошњој другој лиги. Сада је слободан у избору нове средине.

Митровић је дете Земуна. Ипак, широј јавности је упао у очи одличним играма у дресу Рада које су га препоручиле турском клубу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар