Partizan sveo potragu za štoperom na dva imena!

Treći napad na reprezentativca Crne Gore ili velika Zvezdina želja iz prošlog prelaznog roka.

Fudbal 14.06.2017 | 22:00
Partizan sveo potragu za štoperom na dva imena!
Trener Miroslav Đukić je na prvom okupljanju pričao o novoj šansi za Lazara Ćirkovića, ali očigledno je da je to klasična „finta“ nekadašnjeg sjajnog libera. Nije vrelo, ali je vruće kada je u pitanju pojačanje Partizana na deficitarnoj poziciji štopera.

U Humskoj su vagali, na stolu su imali petoricu ozbiljnih kandidata, ali su izbor suzili na dva imena, koja su odlično poznata ovdašnjoj fudbalskoj javnosti.

Dakle, sportski sektor srpskog šampiona je odlučio da bira između Marka Simića i Milana Mitrović, saznaje MOZZART Sport.

Prvi je reprezentativac Crne Gore i višegodišnja želja  Partizana. Reč je o momku rođenom  1987.godine koji je najblistavije trenutke u karijeri doživeo u beloruskom BATE Borisovu. Sa tim klubom je bio redovan učesnik grupnih faza evropskih takmičenja, zatim je tri sezone branio boje turskog Kajzerija gde mu je trener bio Robert Prosinečki. Ima iskustva igranja u Izraelu, a poslednjih šest meseci je bio član Rostova. Istekao mu je ugovor što znači da bi u Partizan došao kao slobodan igrač.

Ovo je treći napad Partizana na Marka Simića,možda bude i srećan. Mada, momak iz Obrenovca će imati jaku konkurenciju.

Pored Simića kao potencijalno rešenje figurira Milan Mitrović. O njemu ste mnogo toga mogli da pročitate pre 12 meseci, kada je bio na radaru Crvene zvezde. Ipak, nekadašnji defanzivac Rada nije uspeo da izvuče papire iz turskog Mersina, pa je u tom klubu ostao jednu sezonu i igrao u tamošnjoj drugoj ligi. Sada je slobodan u izboru nove sredine.

Mitrović je dete Zemuna. Ipak, široj javnosti je upao u oči odličnim igrama u dresu Rada koje su ga preporučile turskom klubu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar