Партизан на апаратима за дисање!

„Време је да се клуб ресетује“, уверава Далипагић, за промене су и Грбовћ и Стевановић, а Паспаљ позива Пековића да се повуче!

Кошарка 14.06.2017 | 18:30
Партизан на апаратима за дисање!
Велики број присталица црно-белих осећа да је време за промене. Неке од њих најављене су оставком председника Николе Пековића, на шта, између осталог, позива и легенда Парног ваљка и овдашње кошарке Жарко Паспаљ.

„Веома је тешка ситуација и то мора да се среди како би се Партизан вратио на победнички пут. Најреалније би било да се Пековић повуче. Вођење клуба је очигледно био превелик залогај за њега. Ово је, ипак, озбиљан посао и мораш редовно да будеш ту и да водиш рачуна о свему. Посебно ако клуб има проблеме какве има Партизан. Тренутно је Партизан на апаратима за дисање и нешто мора да се промени“, упозорио је Паспаљ у изјави за Информер.

Истим поводом, београдски дневник је контактирао још једну легенду црно-белих, Дражена Далипагића. Популарни Праја је, такође, за окретање нове странице.

„Партизан последњих неколико сезона има слабије резултате, али већи проблем је лоше стање у клубу. Посебно је тешка финансијска ситуација. Сад је идеално време да се клуб ресетује и крене из почетка“, истиче Далипагић.

Елиминација од ФМП-а, у полуфиналу Суперлиге, само је отворила ране у клубу који није освојио трофеј већ три сезоне.

„Резултати су лоши, финансије несређене, а нико да преузме одговорност. Требало би сви из клуба да покажу шта су радили досад и да поднесу оставке“, сматра Горан Грбовић.

Интеренсатно, таласу незадовољства прикључио се и Зоран Страги Стевановић, запослен у клубу као координатор млађих категорија.

„Годинама кубуримо са финансијама, није то од ове или прошле године. Постоје велика дуговања према бившим играчима, чак и млађим категоријама. То мора што пре да се санира. Морао би да дође неки озбиљан приватник. Требало би да се десе неке велике промене“,појаснио је Стевановић за Информер.

Врело лето у Хумској 1.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар