Partizan na aparatima za disanje!

„Vreme je da se klub resetuje“, uverava Dalipagić, za promene su i Grbovć i Stevanović, a Paspalj poziva Pekovića da se povuče!

Košarka 14.06.2017 | 18:30
Partizan na aparatima za disanje!
Veliki broj pristalica crno-belih oseća da je vreme za promene. Neke od njih najavljene su ostavkom predsednika Nikole Pekovića, na šta, između ostalog, poziva i legenda Parnog valjka i ovdašnje košarke Žarko Paspalj.

„Veoma je teška situacija i to mora da se sredi kako bi se Partizan vratio na pobednički put. Najrealnije bi bilo da se Peković povuče. Vođenje kluba je očigledno bio prevelik zalogaj za njega. Ovo je, ipak, ozbiljan posao i moraš redovno da budeš tu i da vodiš računa o svemu. Posebno ako klub ima probleme kakve ima Partizan. Trenutno je Partizan na aparatima za disanje i nešto mora da se promeni“, upozorio je Paspalj u izjavi za Informer.

Istim povodom, beogradski dnevnik je kontaktirao još jednu legendu crno-belih, Dražena Dalipagića. Popularni Praja je, takođe, za okretanje nove stranice.

„Partizan poslednjih nekoliko sezona ima slabije rezultate, ali veći problem je loše stanje u klubu. Posebno je teška finansijska situacija. Sad je idealno vreme da se klub resetuje i krene iz početka“, ističe Dalipagić.

Eliminacija od FMP-a, u polufinalu Superlige, samo je otvorila rane u klubu koji nije osvojio trofej već tri sezone.

„Rezultati su loši, finansije nesređene, a niko da preuzme odgovornost. Trebalo bi svi iz kluba da pokažu šta su radili dosad i da podnesu ostavke“, smatra Goran Grbović.

Interensatno, talasu nezadovoljstva priključio se i Zoran Stragi Stevanović, zaposlen u klubu kao koordinator mlađih kategorija.

„Godinama kuburimo sa finansijama, nije to od ove ili prošle godine. Postoje velika dugovanja prema bivšim igračima, čak i mlađim kategorijama. To mora što pre da se sanira. Morao bi da dođe neki ozbiljan privatnik. Trebalo bi da se dese neke velike promene“,pojasnio je Stevanović za Informer.

Vrelo leto u Humskoj 1.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar