Партизанови потенцијални штопери су...

. . . иако је Мирослав Ђукић данас рекао да је Лазар Ћирковић, за сада, "најбољи кандидат" за једног од штопера, МОНДО сазнаје да су црно-бели заинтересовани за двојицу искусних српских интернационалаца.

Фудбал 14.06.2017 | 13:00
Партизанови потенцијални штопери су...
Милан Митровић и Марко Симић су двојица фудбалера који су у фокусу Партизана.

МОНДО сазнаје да су ова двојица штопера, који играју у иностранству, тренутно, најозбиљнији кандидати да се нађу у тиму Мирослава Ђукића.

Митровић (28) је у Србији играо за Земун и Рад, а од 2013. године ј у Турској, у Мерсину.

Марко Симић је 29-годишњи Обреновчанин, који је прошао Партизанову школу и који има завидан интернационалан стаж.

Занимљиво, његов први клуб у сениорској каријери био је Спартак из Варне (Бугарска), потом је играо за Черноморец, да би једну сезону (2007-2008) играо у крагујевачком Радничком. Затим је поново играо у иностранству - Хонвед из Будимпеште, да би уследио повратак у Србију - Бежанија, Јагодина.

У сезони 2011/12. играо је за белоруски БАТЕ Борисов, затим је играо за турски Кајзери, израелски Хапоел из Тел Авива, а сада је члан руског Ростова. Повремени је црногорски репрезентативац.

После одласка Николе Миленковића у Фиорентину, Партизан је остао на тројици штопера - искусном Бојану Остојићу, који је одиграо одличну сезону, потом Лазару Ћирковићу и млађаном Страхињи Бошњаку. Додуше и Немања Милетић може да игра на тој позицији, а на припреме ће ићи још један дечкић - Светозар Марковић.

На почетку припрема, нови тренер Партизана Мирослав Ђукић је рекао да најозбиљније рачуна на Лазара Ћирковића.

"Тражимо решења (за штопера) и мислим да ћемо то ускоро решити. Постоји и наше решење, он може много више да да него у последњој сезони. То је квалитетан играч и први циљ нам је да га 'вратимо' и да нам да оно што њега очекујемо", рекао је Ђукић о Ћирковићу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар