Partizanovi potencijalni štoperi su...

. . . iako je Miroslav Đukić danas rekao da je Lazar Ćirković, za sada, "najbolji kandidat" za jednog od štopera, MONDO saznaje da su crno-beli zainteresovani za dvojicu iskusnih srpskih internacionalaca.

Fudbal 14.06.2017 | 13:00
Partizanovi potencijalni štoperi su...
Milan Mitrović i Marko Simić su dvojica fudbalera koji su u fokusu Partizana.

MONDO saznaje da su ova dvojica štopera, koji igraju u inostranstvu, trenutno, najozbiljniji kandidati da se nađu u timu Miroslava Đukića.

Mitrović (28) je u Srbiji igrao za Zemun i Rad, a od 2013. godine j u Turskoj, u Mersinu.

Marko Simić je 29-godišnji Obrenovčanin, koji je prošao Partizanovu školu i koji ima zavidan internacionalan staž.

Zanimljivo, njegov prvi klub u seniorskoj karijeri bio je Spartak iz Varne (Bugarska), potom je igrao za Černomorec, da bi jednu sezonu (2007-2008) igrao u kragujevačkom Radničkom. Zatim je ponovo igrao u inostranstvu - Honved iz Budimpešte, da bi usledio povratak u Srbiju - Bežanija, Jagodina.

U sezoni 2011/12. igrao je za beloruski BATE Borisov, zatim je igrao za turski Kajzeri, izraelski Hapoel iz Tel Aviva, a sada je član ruskog Rostova. Povremeni je crnogorski reprezentativac.

Posle odlaska Nikole Milenkovića u Fiorentinu, Partizan je ostao na trojici štopera - iskusnom Bojanu Ostojiću, koji je odigrao odličnu sezonu, potom Lazaru Ćirkoviću i mlađanom Strahinji Bošnjaku. Doduše i Nemanja Miletić može da igra na toj poziciji, a na pripreme će ići još jedan dečkić - Svetozar Marković.

Na početku priprema, novi trener Partizana Miroslav Đukić je rekao da najozbiljnije računa na Lazara Ćirkovića.

"Tražimo rešenja (za štopera) i mislim da ćemo to uskoro rešiti. Postoji i naše rešenje, on može mnogo više da da nego u poslednjoj sezoni. To je kvalitetan igrač i prvi cilj nam je da ga 'vratimo' i da nam da ono što njega očekujemo", rekao je Đukić o Ćirkoviću.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar