Вратио се Стојковић! Звезда од данас на Златибору!

Фудбалери Црвене звезде отпутовали су у понедељак на припреме на Златибор, где ће боравити до 24 јуна.  Десни бек Филип Стојковић вратио се у Црвену звезду у којој је поникао, а потписао је двогодишњи уговор.

Фудбал 12.06.2017 | 18:15
Вратио се Стојковић! Звезда од данас на Златибору!
Тренер Владан Милојевић повео је 28 фудбалера, а екипа ће на Златибору, како је предвидјено, играти две пријатељске утакмице, али противници још нису познати.

Међу путницима су били и Џон Руис и Матеус Вивеирос, док ће се Абрахам Фримпонг, Дамјан ле Талек и Мичел Доналд у уторак придружити екипи.

Звезда ће имати новог тренера голмана, пошто је Срдјана Максимовића заменио Душан Гашић, који је до сада радио у омладинском тиму.

Црвена звезда ће први изазов ове сезоне имати крајем месеца на почетку квалификација за Лигу Европа, а противник у првом колу ће бити познат 19. јуна, када ће се обавити жреб у Ниону.

Десни бек Филип Стојковић вратио се у Црвену звезду у којој је поникао, а потписао је двогодишњи уговор.

Стојковић је 24-годишњи репрезентативац Црне Горе, а за први тим Звезде играо је само једну првенствену утакмицу, пре него што је 2013. отишао у Чукарички.

После одличних игара у клубу са Бановог брда пред почетак прошле сезоне отишао је у Минхен 1860, који је напустио пошто је клуб испао из немачке друге лиге.

Њему је у Чукаричком тренер био Владан Милојевић, који ће водити Звезду у наредном периоду.

Стојковић је играо за младје репрезентативне селекције Србије, али је одлучио да игра за Црну Гору, за чији А национални тим је наступио четири пута.

Фудбалери Црвене звезде данас су отпутовали на Златибор на припреме, а Стојковић ће им се придружити у четвртак.

Стојковић је друго појачање Црвене звезде у летњем прелазном року, пошто је клуб претходно ангажовао Марка Гобељића из Напретка.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар