Vratio se Stojković! Zvezda od danas na Zlatiboru!

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su u ponedeljak na pripreme na Zlatibor, gde će boraviti do 24 juna.  Desni bek Filip Stojković vratio se u Crvenu zvezdu u kojoj je ponikao, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Fudbal 12.06.2017 | 18:15
Vratio se Stojković! Zvezda od danas na Zlatiboru!
Trener Vladan Milojević poveo je 28 fudbalera, a ekipa će na Zlatiboru, kako je predvidjeno, igrati dve prijateljske utakmice, ali protivnici još nisu poznati.

Među putnicima su bili i Džon Ruis i Mateus Viveiros, dok će se Abraham Frimpong, Damjan le Talek i Mičel Donald u utorak pridružiti ekipi.

Zvezda će imati novog trenera golmana, pošto je Srdjana Maksimovića zamenio Dušan Gašić, koji je do sada radio u omladinskom timu.

Crvena zvezda će prvi izazov ove sezone imati krajem meseca na početku kvalifikacija za Ligu Evropa, a protivnik u prvom kolu će biti poznat 19. juna, kada će se obaviti žreb u Nionu.

Desni bek Filip Stojković vratio se u Crvenu zvezdu u kojoj je ponikao, a potpisao je dvogodišnji ugovor.

Stojković je 24-godišnji reprezentativac Crne Gore, a za prvi tim Zvezde igrao je samo jednu prvenstvenu utakmicu, pre nego što je 2013. otišao u Čukarički.

Posle odličnih igara u klubu sa Banovog brda pred početak prošle sezone otišao je u Minhen 1860, koji je napustio pošto je klub ispao iz nemačke druge lige.

Njemu je u Čukaričkom trener bio Vladan Milojević, koji će voditi Zvezdu u narednom periodu.

Stojković je igrao za mladje reprezentativne selekcije Srbije, ali je odlučio da igra za Crnu Goru, za čiji A nacionalni tim je nastupio četiri puta.

Fudbaleri Crvene zvezde danas su otputovali na Zlatibor na pripreme, a Stojković će im se pridružiti u četvrtak.

Stojković je drugo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, pošto je klub prethodno angažovao Marka Gobeljića iz Napretka.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar