Младић убоден ножем у стомак

Немања Антонић (21) из Приједора убоден је ножем у стомак, у сукобу више лица у овом граду, сазнају "Независне" незванично. Да га је убо, осумњичен је његов суграђанин Златко Бјелотомић (42).

Република Српска 12.06.2017 | 12:01
Младић убоден ножем у стомак
Полицијској управи Приједор, јуче око 3.45 часова, пријављено је да је на паркингу испред угоститељског објекта ''Ривер" дошло до физичког сукоба између више лица.

Радећи на расвјетљавању околности пријављеног догађаја, те проналаска учесника, полиција је сазнала да је до вербалног, а потом и физичког сукоба, дошло између Е.Б, Д.Х, Бјелотомића и Антонића.

"Предузетим истражним мјерама и радњама утврђено је да је током физичког сукоба лице З.Б. лицу Н.А. ножем нанијело повреду у предјелу стомака у виду убодне ране", саопштила је Звездана Алендаревић, портпарол Полицијске управе Приједор.

Због задобијених повреда, Антонић је смјештен у болницу ''Др Младен Стојановић'' у Приједору.

"Над лицем З.Б. извршена је криминалистичка обрада. На лицу мјеста пронађен је и нож који је осумњичени користио за наношење тјелесних повреда", нагласила је Алендаревићева.

Након комплетирања предмета, Окружном јавном тужилаштву Приједор ће против осумњиченог бити достављен извјештај за наношење тешке повреде.

Извор: Независне новине

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

12.06.2017 10:19

ДРЖАВА ИМА МАФИЈУ, А КОД НАС МАФИЈА ИМА ДРЖАВУ. ШТА БИ БИЛО КАД БИ БИЛО, МОЈ ВУЧИЋУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др мр

12.06.2017 11:32

Овај што га је убо дана неће лежати гарантујем.

ОДГОВОРИТЕ