Mladić uboden nožem u stomak

Nemanja Antonić (21) iz Prijedora uboden je nožem u stomak, u sukobu više lica u ovom gradu, saznaju "Nezavisne" nezvanično. Da ga je ubo, osumnjičen je njegov sugrađanin Zlatko Bjelotomić (42).

Republika Srpska 12.06.2017 | 12:01
Mladić uboden nožem u stomak
Policijskoj upravi Prijedor, juče oko 3.45 časova, prijavljeno je da je na parkingu ispred ugostiteljskog objekta ''River" došlo do fizičkog sukoba između više lica.

Radeći na rasvjetljavanju okolnosti prijavljenog događaja, te pronalaska učesnika, policija je saznala da je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, došlo između E.B, D.H, Bjelotomića i Antonića.

"Preduzetim istražnim mjerama i radnjama utvrđeno je da je tokom fizičkog sukoba lice Z.B. licu N.A. nožem nanijelo povredu u predjelu stomaka u vidu ubodne rane", saopštila je Zvezdana Alendarević, portparol Policijske uprave Prijedor.

Zbog zadobijenih povreda, Antonić je smješten u bolnicu ''Dr Mladen Stojanović'' u Prijedoru.

"Nad licem Z.B. izvršena je kriminalistička obrada. Na licu mjesta pronađen je i nož koji je osumnjičeni koristio za nanošenje tjelesnih povreda", naglasila je Alendarevićeva.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor će protiv osumnjičenog biti dostavljen izvještaj za nanošenje teške povrede.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

12.06.2017 10:19

DRŽAVA IMA MAFIJU, A KOD NAS MAFIJA IMA DRŽAVU. ŠTA BI BILO KAD BI BILO, MOJ VUČIĆU.

ODGOVORITE
Name

Dr mr

12.06.2017 11:32

Ovaj što ga je ubo dana neće ležati garantujem.

ODGOVORITE