Рафа и стриц Тони у сузама: Да није било тебе...!

"Ово финале ми много значи, а посебно сам захвалан мом стрицу који је био са мном од треће године живота, освојили смо 10 трофеја, а без њега не бих освојио ниједан", казао је Рафаел Надал након освајања "Ла Дециме" на Ролан Гаросу.

Тенис 12.06.2017 | 14:45
Рафа и стриц Тони у сузама: Да није било тебе...!
Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је да је пресрећан због освајања 10. титуле на Ролан Гаросу и посебно је захвалио свом тренеру и стрицу Надалу на заједничкој сарадњи.

"Честитам Стену, ти и твој тим сте урадили невероватне ствари у претходне две недеље, само настави тако. Тешко ми је данас да причам, могу само да захвалим свима на подршци, као и челницима турнира на одличном послу који су обавили, али и свима који су учествовали у организацији", рекао је Надал после меча.

Надал је данас освојио рекордну 10. титулу на Ролан Гаросу, пошто је у финалу победио Швајцарца Стена Вавринку 6:2, 6:3, 6:1.

У тренутку када је подигао "Трофеј мускетара" публика је на трибинама стадиона "Филип Шатрије" развила велики број десет и транспарент на ком је писало: "Браво Рафа".

Након химне Шпаније и пре него што се Надал обратио публици, организатори су пустили видео са свих досадашњих 10 меч лопти после којих је Надал освајао трофеје на Ролан Гаросу.

Рафаелу је стриц Тони Надал уручио и реплику трофеја на којем је исписано његово име.

"Тешко је изговорити шта за мене све ово значи, ово је посебна ствар. Тешко је упоређивати овај турнир са било којим другим, увек ће ми бити урезан дубоко у срцу", казао је Надал и додао:

"Ово финале ми много значи, а посебно сам захвалан мом стрицу који је био са мном од треће године живота, освојили смо 10 трофеја, а без њега не бих освојио ниједан. Бескрајно му хвала за све", навео је Надал.

"Волим да играм на овом терену, пред овом публиком, људима које заиста волим, осећам подршку", додао је шпански тенисер.

Надал је трећи пут освојио Ролан Гарос без изгубљеног сета, после 2008. и 2010. године. Он је на овогодишњем турниру изгубио само 35 гемова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар