Живот прве даме се скроз мијења

Меланија Трамп, која је након службеног преузимања дужности супруга Доналда Трампа остала са сином да живи у Њујорку сели се у Вашингтон. Овим породичним спајањем завршава се невиђена ситуација на политичкој сцени Сједињених Америчких држава.

Свијет 11.06.2017 | 21:24
Живот прве даме се скроз мијења
План је да се Меланија са сином Бароном пресели из Трампово куле у Белу кућу коју је по њеном укусу средио и опремио стручњак за ентеријере Там Каналикам.

Меланија је, како су већ писали медији, остала у Њујорку док њен једанаестогодишњи син није завршио школу.

Ово је била до сада невиђена ситуација у америчкој традицији, јер се председник и прва дама до сада нису раздвајали.

"Док је Меланија била пуна обавеза око сина, Трамп је углавном био код куће сам. Она оставља утисак да није заинтересована превише за активности прве даме", оцена је оних који прате живот Трампових.

Иначе, како пишу страни медији пре селидбе Меланија припрема изненађење за супруга, који ће 14. јуна напунити 71. годину. Она је упутила позив свим његовим присталицама да потпишу он лине честитку за председника.

"Треба ми ваша помоћ да ово буде рођендан који никад неће заборавити. Наша славља увек укључују блиске пријатеље, а ви сте се доказали као верни пријатељи мог мужа кроз подршку његове позитивне визије", наводно пише у поруци коју је прва дама упутила.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар