Život prve dame se skroz mijenja

Melanija Tramp, koja je nakon službenog preuzimanja dužnosti supruga Donalda Trampa ostala sa sinom da živi u Njujorku seli se u Vašington. Ovim porodičnim spajanjem završava se neviđena situacija na političkoj sceni Sjedinjenih Američkih država.

Svijet 11.06.2017 | 21:24
Život prve dame se skroz mijenja
Plan je da se Melanija sa sinom Baronom preseli iz Trampovo kule u Belu kuću koju je po njenom ukusu sredio i opremio stručnjak za enterijere Tam Kanalikam.

Melanija je, kako su već pisali mediji, ostala u Njujorku dok njen jedanaestogodišnji sin nije završio školu.

Ovo je bila do sada neviđena situacija u američkoj tradiciji, jer se predsednik i prva dama do sada nisu razdvajali.

"Dok je Melanija bila puna obaveza oko sina, Tramp je uglavnom bio kod kuće sam. Ona ostavlja utisak da nije zainteresovana previše za aktivnosti prve dame", ocena je onih koji prate život Trampovih.

Inače, kako pišu strani mediji pre selidbe Melanija priprema iznenađenje za supruga, koji će 14. juna napuniti 71. godinu. Ona je uputila poziv svim njegovim pristalicama da potpišu on line čestitku za predsednika.

"Treba mi vaša pomoć da ovo bude rođendan koji nikad neće zaboraviti. Naša slavlja uvek uključuju bliske prijatelje, a vi ste se dokazali kao verni prijatelji mog muža kroz podršku njegove pozitivne vizije", navodno piše u poruci koju je prva dama uputila.

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar