Ливерпул хоће Душана Тадића!

Редси спремни да активирају клаузулу!

Фудбал 13.06.2017 | 20:30
Ливерпул хоће Душана Тадића!
Црвени део Ливерпула као да је заражен вирусом „Саутемптон“.

Само неколико дана пошто је клуб са Енфилда упутио званично извињење Саутемптону због тога што је на недозвољен начин покушао да ангажује Вирџила ван Дајка, отворено је ново поглавље - Душан Тадић! А то је само кап у мору свих послова који су се претходних година догодили између Редса и Светаца (Дејан Ловрен, Натанијел Клајн, Адам Лалана, Садио Мане...)

Према сазнањима реномираног британског дневног листа Тајмс, Ливерпул је сада кренуо о офанзиву на најбољег српског играча и овог пута управа нема намеру да направи кикс као у Ван Дајковом случају. 

На Енфилду су, наводно, озбиљно загризли за српског маестра, а олакшавајућа околност је та што је цена тек 15.000.000 евра! Разлог томе је прилично баналан, али могао би да се испостави и као „кобан“ по Саутемтпон. Подсетимо, острвски медији су у више наврата писали о томе да је Саутемтпон у Тадићев уговор ставио откупну клаузулу на поменуту суму новца, због чега би клуб могао да остане без најбољег играча за јако мало пара. 

Мада би Тадић у директној конкуренцији за место у тиму имао Филипеа Кутиња, Ливерпул се пре свега спрема за Лигу шампиона и јачање тима у свим линијама. А место левог крила било је фелерично Ливерпулу прошле сезоне. 

Додуше, Тадић би Јиргену Клопу могао да понуди и решење на позицији креатора игре, где је блистао досад у дресу Саутемптона, а посебно репрезентације Србије, због чега се Орлови и налазе у повољној позицији да се пласирају на Мундијал наредне године. 

Ливерпул тренутно води интензивне преговоре и са Ромом око трансфера Мохамеда Салаха, за кога је наводно већ спремљено 40.000.000 евра. 

Подсетимо, Ливерпул је показао интересовање и за српског бисера Сергеја Милинковић Савића. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар