Турнир пријатељства: Звезда до титуле без примљеног гола!

Таленти црвено-белих доминантно тријумфовали на традиционалном Турниру пријатељства у Бијељини.  Бивша Југославија под Звездиним ногама: Тотална доминација у Бијељини и освојен пехар без примљеног гола! Црвено-бели у финалу Турнира Пријатељства савладали Осијек - 4:0.

Фудбал 11.06.2017 | 18:15
Турнир пријатељства: Звезда до титуле без примљеног гола!
Млађи кадети Црвене звезде рутински су освојили регионални турнир у конкуренцији својих вршњака у етно селу Станишићи.

Екипа Мирка Буњевчевића била је убедљива у финалу против Осијека и тријумфом 4:0 завршила такмичење у близини Бијељине са освојеним трофејом без примљеног гола, уз гол разлику 15:0 у пет мечева.

Таленти Звезде рођени 2001. године и касније подигли су пехар пред око хиљаду гледалаца, а стрелци у финалу били су Његош Купусовић, Борислав Бурмаз, Богдан Јочић и Матеја Стојановић.

На путу до титуле и свог другог трофеја у Републици Српској Звезда је победила Сплит (4:0), бањалучки Борац (2:0), љубљанску Олимпију (2:0), ОФК Београд (3:0) и у финалу Осијек.

Звезда су тако постала први клуб који је два пута освојио турнир у Бијељини, јер су то успела и 2015.

Бивша Југославија је прегажена стројевим кораком Звездине деце! Млађи кадети клуба са Маракане други пут у последње три године освојили су Турнир Пријатељства у Бијељини, пошто су данас у финалу били бољи од Осијека - 4:0.

Екипа Мирка Буњевчевића оставила је убедљиво најјачи утисак у Семберији, а томе у прилог и податак да су освојили турнир без прмиљеног гола. Оно што је пре две сезоне урадила генерација Јовељића и Слађана Ракића, сада је поновио тим који предводе Ераковић, Бурмаз, Купосовић и Ајдиновић.

Како је Црвена звезда, тачније играчи рођени 2001.године, играла у Бијељини најбољу илуструје гол разлика - 13:0. Данашње финале било је само потврда да на овим просторима Звездини клинци немају конкуренцију

Екипа Осијека била је конкурентна само десет минута. Начео их Купосовић и од тада више није било дилеме. Звезда је поново демонстрирала сјајну игру после прекида, очигледан је то тренерски печат Мирка Буњевчевића.

Осијек се отимао до 32.минута када се у шеснаестерцу хрватске екипе најбоље снашаоБурмаз. На идентичан начин црвено-бели су постигли и погодак преко Јочића. Тријумф је на крају засладио Стојановић.

Према ономе што је виђено у другом полувремену Осијек може да буде задовољан коначним резултатом. Звездини клинци су гутали ривала, давили их високим пресингом. Било је још прегршт опасних ситуација пред голом Осијека, али су сасвим довољно била и ова четири гола!

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар