Turnir prijateljstva: Zvezda do titule bez primljenog gola!

Talenti crveno-belih dominantno trijumfovali na tradicionalnom Turniru prijateljstva u Bijeljini.  Bivša Jugoslavija pod Zvezdinim nogama: Totalna dominacija u Bijeljini i osvojen pehar bez primljenog gola! Crveno-beli u finalu Turnira Prijateljstva savladali Osijek - 4:0.

Fudbal 11.06.2017 | 18:15
Turnir prijateljstva: Zvezda do titule bez primljenog gola!
Mlađi kadeti Crvene zvezde rutinski su osvojili regionalni turnir u konkurenciji svojih vršnjaka u etno selu Stanišići.

Ekipa Mirka Bunjevčevića bila je ubedljiva u finalu protiv Osijeka i trijumfom 4:0 završila takmičenje u blizini Bijeljine sa osvojenim trofejom bez primljenog gola, uz gol razliku 15:0 u pet mečeva.

Talenti Zvezde rođeni 2001. godine i kasnije podigli su pehar pred oko hiljadu gledalaca, a strelci u finalu bili su Njegoš Kupusović, Borislav Burmaz, Bogdan Jočić i Mateja Stojanović.

Na putu do titule i svog drugog trofeja u Republici Srpskoj Zvezda je pobedila Split (4:0), banjalučki Borac (2:0), ljubljansku Olimpiju (2:0), OFK Beograd (3:0) i u finalu Osijek.

Zvezda su tako postala prvi klub koji je dva puta osvojio turnir u Bijeljini, jer su to uspela i 2015.

Bivša Jugoslavija je pregažena strojevim korakom Zvezdine dece! Mlađi kadeti kluba sa Marakane drugi put u poslednje tri godine osvojili su Turnir Prijateljstva u Bijeljini, pošto su danas u finalu bili bolji od Osijeka - 4:0.

Ekipa Mirka Bunjevčevića ostavila je ubedljivo najjači utisak u Semberiji, a tome u prilog i podatak da su osvojili turnir bez prmiljenog gola. Ono što je pre dve sezone uradila generacija Joveljića i Slađana Rakića, sada je ponovio tim koji predvode Eraković, Burmaz, Kuposović i Ajdinović.

Kako je Crvena zvezda, tačnije igrači rođeni 2001.godine, igrala u Bijeljini najbolju ilustruje gol razlika - 13:0. Današnje finale bilo je samo potvrda da na ovim prostorima Zvezdini klinci nemaju konkurenciju

Ekipa Osijeka bila je konkurentna samo deset minuta. Načeo ih Kuposović i od tada više nije bilo dileme. Zvezda je ponovo demonstrirala sjajnu igru posle prekida, očigledan je to trenerski pečat Mirka Bunjevčevića.

Osijek se otimao do 32.minuta kada se u šesnaestercu hrvatske ekipe najbolje snašaoBurmaz. Na identičan način crveno-beli su postigli i pogodak preko Jočića. Trijumf je na kraju zasladio Stojanović.

Prema onome što je viđeno u drugom poluvremenu Osijek može da bude zadovoljan konačnim rezultatom. Zvezdini klinci su gutali rivala, davili ih visokim presingom. Bilo je još pregršt opasnih situacija pred golom Osijeka, ali su sasvim dovoljno bila i ova četiri gola!

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar