Најбољи голман Суперлиге на Партизановом оку!

Пресећи ће Пандуровић! Још се са сигурношћу не зна да ли ће Филип Кљајић остати у Хумској или не.

Фудбал 13.06.2017 | 15:30
Најбољи голман Суперлиге на Партизановом оку!
Филипу Кљајићу је понуђен нови уговор, али како споразум још није потписан у Хумској размишљају и о другим опцијама. Прецизније, размишља се и о Зорану Поповићу, који је за добре одбране у дресу Вождовца награђен местом у најбољем тиму Суперлиге у избору Синдиката професионалних фудбалера Независност.

Поповићево име није потпуна новост на Топчидерском брду с обзиром да се помињало и док су, одмах по одласку Марка Николића у Видеотон, представници клуба преговарали саИлијом Столицом о могућности да он наследи доскорашњег шефа струке. План је тада био даСтолица и Поповић дођу у пакету, али како је на крају Мирослав Ђукић изабран за тренера те су приче утихнуле.

Међутим, како продужење са Кљајићем још није озваничено - мада није ни отпало - поново се шушка на исту тему. Конкретних потеза није било, а вероватно ће они зависити баш од тога хоће ли Кљајић остати или не, а како се и 26-годишњи голман у протеклој сезони препоручио потенцијалним послодавцима могуће је да ће добити и неку уноснију понуду из иностранства која би га натерала да одлуку донесе узимајући у обзир и егзистенцијална питања. Кљајићев садашњи уговор, иначе, истиче у децембру.

Поповић је, дакле, још "само" опција, а занимљиво је и то да коначну одлуку о његовом ангажману неће донети Мирослав Ђукић. Он је, наиме, тај задатак препустио Горану Пандуровићу кога је сам и вратио на позицију тренера голмана, те је и логично што има апсолутно поверење у његов суд. Ако буде било потребе за новим голманом,Пандуровић ће бити тај који ће преломити и рећи: да или не. Наравно, под условом да све стране претходно договоре око услова сарадње.

Навијачи Партизана вероватно неће имати ништа против. Једну од најбољих партија у иначе одличној сезони Поповић је приказао у победи Вождовца против Црвене звезде којом је практично Партизану утабан пут до шампионске титуле.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар